Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Auditori reobri les portes amb un nou tel tallafocs per a millorar la seguretat d'artistes i...
mircoles, 27 de septiembre de 2017

L'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner de Vila-real reobri les portes aquest dissabte i ho fa amb noves millores en la seguretat del recinte, desprs d'installar un nou tel tallafocs. "Desprs de les vacances estivals, en les quals l'activitat cultural es trasllada al Termet i als carrers, tornem a obrir l'edifici amb una programaci renovada i ms mesures de protecci pensades en l'inters general tant dels espectadors com dels artistes", explica el regidor de Cultura, Eduardo Prez.

L'Ajuntament ha invertit 12.000 euros en la installaci d'un tel tallafocs "ms modern i adaptat a les necessitats actuals, ja que forma part d'una de les installacions municipals amb major afluncia de pbli, que s'utilitza prcticament tots els dies de l'any i que alberga tot tipus d'activitats programades pel propi consistori, per tamb per diferents associacions i entitats de la ciutat". Aquesta mesura no s l'nica, ja que l'Auditori s'ha dotat en els ltims mesos amb altres elements com les dues noves portes intermdies a les eixides d'emergncia. Es tracta de dues portes de fulles resistents al foc i amb sistema d'obertura antipnic que se situen al lateral esquerre de l'Auditori, a les eixides que donen a l'avinguda del Cedre que, a ms, contribueixen a millorar la insonoritzaci del recinte, ja que creen un vestbul acstic. La inversi, amb un cost de 7.610 euros, inclou dues persianes enrotllables motoritzades i una rampa d'accs, per la qual cosa, a ms d'incrementar la seguretat i l'accessibilitat i d'adequar-se a la normativa vigent, ha perms millorar l'aprofitament de l'espai de manera ms racional, ja que es delimita el magatzem.

D'aquesta manera, cada eixida compta amb tres portes: la de l'interior de l'edifici, al costat de la sala de butaques, la de l'exterior, que dna directament al carrer, i un tercer element entre ambdues, de manera que durant els espectacles els portons exteriors poden quedar oberts facilitant una hipottica evacuaci en cas d'emergncia. "Esperem que els aficionats al teatre que es donen cita aquest dissabte a la primera obra de l'Abonament dels Arts Escniques gaudisquen de les noves millores que, encara que no sempre sn visibles, garanteixen la tranquillitat de tots", apunta Prez.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44127&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software