Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real reconeix la tasca de la Policia Local com un cos referent que "garanteix la seguretat,...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real reconeix la tasca de la Policia Local com un cos referent que "garanteix la seguretat,...
jueves, 28 de septiembre de 2017

Vila-real reconeix la tasca de la Policia Local com un cos referent que

Vila-real ha celebrat la tradicional festa de sant Miquel, patr de la Policia Local, que, com cada any, ha tingut lloc a la plaa de sant Ferran. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, ha passat revista i ha participat en el lliurament de medalles als treballadors que compleixen 25 anys en el cos, aix com als membres jubilats d'enguany i al de major edat.

Gmez ha felicitat tots els membres de l'organisme per ser un referent i per la seua "dedicaci a la ciutadania durant els 365 dies de l'any, vetlant per la seguretat, la convivncia i la pau de tots els vens". La regidora ha destacat la "gran tasca de tots i cadascun dels components d'aquest cos, especialment en moments com els actuals, en els quals l'amenaa i la inseguretat estan ms presents que mai".

La jornada ha servit tamb per posar de manifest tot el treball del cos municipal policial, que, assenyala Gme, "el converteix en l'espill en el qual molts organismes de tot el territori espanyol es volen veure reflectits". "Tenim una policia innovadora, pionera, formada i, per damunt de tot, solidria, ja que en algunes ocasions ha arribat a posar fins i tot la seua prpia vida en perill per a protegir els altres, com s el cas de l'agent Alejandro Rodrigo Jimnez-Montesinos, que va actuar en un incendi en un habitatge i va rescatar una persona ferida, o el de David Martnez Prez, que, ajudat per un ve, va reduir un lladre que portava un arma blanca, motius ms que merescuts perqu l'Ajuntament els haja tramitat la Creu al Mrit Policial amb distintiu roig enguany", afegeix.

La regidora de Seguretat Ciutadana ha felicitat les 21 unitats que conformen el cos i ha recordat que la Policia Local de Vila-real va ser pionera fa 30 anys en educaci viria, amb ms de 80.000 alumnes formats, tot destacant "la important tasca d'ensenyar a conviure a les aules als nostres xiquets". A a se suma l'existncia, tamb pionera, "d'una unitat canina especialitzada que t una especial cura pel benestar dels animals" i la referncia internacional de la mediaci policial. "El treball diari de la Policia Local dota de contingut la nostra marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci, amb iniciatives capdavanteres, que serveixen per a seguir avanant cap a una altra forma de fer policia. Per aix, tota la ciutat se sent orgullosa d'aquest cos", conclou.

Ms imatges de la festa de sant Miquel, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44151&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software