Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real celebra la 13a edici del Mes de la Sostenibilitat amb activitats i campanyes per a...
lunes, 02 de octubre de 2017

Vila-real celebra la 13a edici del Mes de la Sostenibilitat amb activitats i campanyes per a aconseguir una ciutat ms saludable

Vila-real celebra aquest mes d'octubre l'edici nmero 13 del Mes de la Sostenibilitat. Una iniciativa de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, amb el suport de Reciplasa, que tornar a comptar amb diferents campanyes i activitats per a aconseguir una ciutat ms neta i saludable per a tots.

Al Curs d'agricultura ecolgica, que acaba d'arribar a la seua sisena edici, de la m de Temps de Sembra i amb el suport de l'Ajuntament, Caixa Rural i la Cooperativa, se suma una de les principals novetats d'enguany, com s la campanya de recollida de residus canins i conscienciaci als vens. El regidor de l'rea, Josep Pasqual Sancho, explica que aquesta iniciativa compta amb un aparell motoritzat passar durant tot el mes per les diferents zones de la ciutat arreplegant els excrements canins. "Portem temps observant que no hi ha manera que la gent es mentalitze i arreplegue les caques de les seues mascotes, els carrers segueixen molt bruts i tots som responsables de la imatge que donem de la ciutat", explica. Per aquest motiu, a banda de l'aparell que circular durant tot el mes per diferents zones, "un grup de persones realitzar diferents campanyes de difusi i de conscienciaci per a informar els vens de com fer s dels parcs canins i de la seua responsabilitat a l'hora si es fes crrec dels residus que generen els seus animals".

D'altra banda, la setmana que ve donar inici el concurs Ciutat de Vila-real cap al desenvolupament sostenible, dirigit als alumnes de 4 de l'ESO, que a ms de participar en un taller, hauran de realitzar un inventari sobre els barrancs de Vila-real amb les imatges i curiositats que consideren interessants. El premi sn 1.000 euros per a l'institut guanyador, que haur de destinar-ho a material o activitats per a l'alumnat.
La cinquena campanya de reducci d'embolcalls, que tornar a repartir ms de 600 porta-entrepans entre els alumnes de 1er de Primria i ensenyar a reutilitzar per a generar menys residus, se suma a una nova edici del concurs escolar Joguets amb molta vida, de la Fundaci Tots Units, que premiar la creaci d'un joguet amb material reciclat.

A partir del 16 d'octubre donar inici una nova i "potent" campanya destinada als comerciants de la zona centre. "Per la idiosincrsia de la zona, els contenidors no poden estar tot el dia exposats i els venedors es veuen obligats a deixar les caixes de cart al carrer fins a la seua recollida, quedant a l'abast de persones incviques que les escampen", indica Sancho. Per a, es lliuraran paquets a cada comer amb "instrumental com cter i rotllo de corda per a facilitar el desmuntatge i plegat".

El dia 22 es realitzar en un taller en famlia per a la creaci d'un estany en l'antic parc can en l'avinguda de Grcia. El dilluns 23, el sal d'actes de Serveis Socials acollir el taller La maleta del reciclatge, dirigit a professorat de diferents nivells, amb materials didctics per a utilitzar a l'aula.

El Mes de la Sostenibilitat finalitzar el divendres 27 amb la I Jornada sobre bio-residus en la provncia de Castell, dirigida a tcnics municipals, professionals, alcaldes i regidors interessats a impulsar una major separaci de residus municipals atenent a les obligacions de la Uni Europea i on es presentaran plans pilot d'altres zones. La jornada tindr lloc a la Fundaci Caixa Rural, on tamb es realitzar la gala del Mes de la Sostenibilitat, amb el lliurament de premis.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44229&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software