Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Economia programa una quinzena d'accions formatives per a empreses i treballadors dins d'ARA...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Economia programa una quinzena d'accions formatives per a empreses i treballadors dins d'ARA...
lunes, 02 de octubre de 2017

La Regidoria d'Economia de Vila-real ha programat per als ltims mesos de l'any noves accions formatives destinades a persones en cerca d'ocupaci i tamb pensades per a empreses i emprenedors. A travs de l'itinerari ARA Formaci, els interessats podran participar des d'aquest mes en fins a una quinzena de projectes, cursos i tallers, alguns d'ells programats en collaboraci amb la Cambra de Comer i la Diputaci de Castell.

Entre els 12 cursos previstos, destaquen, en l'mbit de l'orientaci laboral, el de parlar en pblic amb eficcia, el de desenvolupament personal per a l'ocupaci i l'emprenedoria, un altre de mindfulness i emocions saludables en la cerca d'ocupaci. A ms, tamb s'ha programat un curs per a aprendre a utilitzar el telfon mbil per a la cerca d'ocupaci, un ms per a fer s de LinkedIn i altres xarxes socials i un altre per a descobrir les competncies laborals de cada persona i dissenyar la seua marca personal.

D'altra banda, empreses i emprenedors tenen a la seua disposici cursos per a adquirir estratgies per a una bona atenci al client, aix com per a elaborar un pla estratgic i portar-ho a la prctica, un altre de disseny grfic amb telfon mbil o Tablet i un ms per a crear microvdeos amb el mbil. A ells se sumen dos tallers ms: un de tcniques de mrqueting aplicades a paqueteria i regals i un altre de decoraci nadalenca. A ms, est previst realitzar una jornada de promoci i difusi de les societats laborals com una frmula d'emprenedoria, de la m de la Federaci d'Empreses Valencianes d'Economia Social (FEVES), el prxim 13 d'octubre.

En un altre ordre de coses, aquest mes tamb est prevista la celebraci d'un frum per l'ocupaci Emplea't, a ms d'un cicle formatiu de quatre sessions d'iniciaci a l'exportaci, dirigit a les xicotetes empreses locals que, sota el nom Comena a Exportar, dur a terme el IVACE, en collaboraci amb la Cambra de Comer.

"Sn tres mesos intensos, plens d'oportunitats per als qui cerquen millorar el seu currculum i les seues oportunitats laborals, i tamb per a les empreses de la nostra ciutat i els emprenedors, que tindran noves eines al seu abast per a seguir creixent", explica el regidor d'Economia, Xavier Ochando. El regidor destaca les dues jornades i el cicle formatiu planificats al costat dels 12 cursos i tallers, "ja que una vegada ms es posa de manifest el suport d'altres entitats cap a la nostra ciutat per a aconseguir una completa agenda formativa que arribe a un gran pblic i que seguisca ajudant a avanar".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44225&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software