Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Els Premis Globalis s'obrin a iniciatives innovadores de la provncia en la convocatria de 2017
lunes, 02 de octubre de 2017

Els Premis Globalis s'obrin a iniciatives innovadores de la provncia en la convocatria de 2017

La Fundaci Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, llancen Premis Globalis edici 2017, amb l'objectiu de guardonar joves empreses amb un alt component d'innovaci. Els Premis Globalis volen identificar, reconixer, promoure i divulgar l'esfor dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes joves iniciatives empresarials. Aquests premis pretenen valorar i recompensar els seus esforos i capacitats per a portar-los endavant, mostrant exemples que animin iniciatives semblants.

Com a novetat respecte a les edicions anteriors, la vinculaci al municipi de Vila-real ser valorada positivament per deixar de ser un requisit indispensable per als aspirants a aquesta convocatria. S'atorgar un primer premi valorat en 1.500 euros, patrocinat per Multipticas, i dos accssits de 500 euros patrocinats per Dolores Corts i Vidres, a ms del Premi Trajectria, que patrocina la Fundaci Jos Soriano. Tamb les empreses Esmalglass-Itaca, Elite Ciments i Auto-Real Vila-real.

El guard Vila-real Innpulso, que s'atorga juntament a l'Ajuntament de la ciutat, reconeixement per a l'empresa que representar a la ciutat de Vila-real en els diferents trobades organitzades en el marc de la xarxa nacional de Ciutats de la Cincia i la Innovaci, s ser per a una empresa que s'ubique o tinga vinculaci amb la ciutat.

El termini de presentaci de candidatures est obert fins el 19 de novembre a les 15.00 hores, i podran participar aquelles pimes, cooperatives, empresaris individuals, comeros i establiments hostalers, independentment de la seua forma jurdica, que hagen arrencat l'activitat desprs del 2011, i que tinguen un carcter innovador, entenent aquesta innovaci en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, comercialitzaci ...). Per participar hauran d'omplir i enviar per correu electrnic el formulari de la seua candidatura, presentant la seua empresa, producte, oportunitat detectada, entre altres punts. Els finalistes hauran de defensar la seua empresa davant del jurat avaluador, format per les entitats de la provncia ms significatives en matria d'innovaci i emprenedoria. Els interessats poden descarregar-se les bases de la convocatria i el formulari de participaci en www.fundacionglobalis.org.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44227&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software