Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real llana una campanya per a 'salvar' l'Hostal del Rei i incorporar l'histric edifici al...
martes, 03 de octubre de 2017

Vila-real llana una campanya per a 'salvar' l'Hostal del Rei i incorporar l'histric edifici al patrimoni municipal

L'Ajuntament impulsar una campanya informativa, de sensibilitzaci i valoritzaci del patrimoni centrada en l'histric edifici de l'Hostal del Rei. Aix ho ha anunciat el regidor de Patrimoni, Emilio M. Obiol, desprs de conixer-se que el seu propietari fins ara, Bankia, hauria pogut vendre l'emblemtic immoble a un tercer, al marge de les negociacions establides pel consistori per a evitar la transacci i fer possible que l'hostal, l'origen del qual es remunta a l'poca fundacional de la ciutat, s'incorpore al patrimoni municipal.

"L'alcalde ha negociat en els ltims temps amb Bankia, que cal recordar que est nacionalitzada i, per tant, s del Govern de Rajoy, per aconseguir que aquest immoble histric, sens dubte el ms antic i representatiu del naixement de Vila-real en l'poca medieval i monument nacional, fra de tots els ciutadans", indica Obiol. Aquesta pea protegida, abunda l'edil, "s una dels principals senyals d'identitat de la ciutat". "Vila-real no pot quedar indiferent a decisions ms que discutibles que han donat lloc a una transacci amb un edifici que hauria de ser de tots; per aquest motiu, anem a iniciar una campanya de sensibilitzaci que, de manera informativa i didctica, arribar a tota la societat perqu conega la importncia del respecte i l'estima cap als elements ms simblics i identificatius de Vila-real", agrega. 

"No tenim dubtes que l'Hostal del Rei ha de ser municipal ntegrament i amb aquest objectiu anem a seguir treballant, comenant per aquesta campanya, la idea conceptual de la qual seria Salvem l'Hostal del Rei", incideix Obiol. "En absolut volem perjudicar a les parts implicades, per s el nostre deure reivindicar el patrimoni; seria una temeritat faltar al deure pblic d'apostar per a, ja que parlem de mantenir viva la memria dels nostres avantpassats", argumenta el regidor, qui recorda que l'Ajuntament de Vila-real disposa de molt poc patrimoni histric. "La compra-venda de l'Hostal del Rei no pot quedar-se en un tracte entre particulars, ja que afecta a la ciutat, perqu forma part d'un conjunt declarat B d'Inters Cultural i Monument Nacional. Per a, considerem que aquesta campanya s molt necessria", conclou. S'espera que la iniciativa comence abans d'acabar l'any i tinga una durada inicial d'uns sis mesos.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44243&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software