Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La plataforma de venda digital per al comer local Vilatenda comena a operar amb 50...
mircoles, 04 de octubre de 2017

La plataforma de venda digital per al comer local Vilatenda comena a operar amb 50 establiments adherits

La plataforma de venda digital Vilatenda, impulsada per Caixa Rural Vila-real amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real, ha comenat a funcionar amb un total de 50 comeros locals adherits. La plataforma s'ha inaugurat oficialment amb una gran festa de presentaci celebrada al restaurant El Casino, amb la participaci de l'alcalde, Jos Benlloch, el president de Caixa Rural, Enric Portals, comerciants, empresaris i autoritats. A l'acte inaugural tamb han assistit el director general de Comer i Pime de la Generalitat, Natxo Costa; el regidor d'Economia de Vila-real, Xavier Ochando; i la directora general d'Internacionalitzaci, Mari Parra.

La cita ha servit per a presentar en societat la nova pgina, amb un primer accs en directe, la projecci d'un vdeo i un monleg, a ms d'un photocall. "Vilatenda s una plataforma nica, formada exclusivament per establiments de Vila-real, amb la qualitat, proximitat i confiana que aquest segell aporta al client", apunta Ochando, qui destaca tamb el vessant solidari i integrador del nou portal. "No solament es tracta d'un centre comercial virtual de tendes locals, amb el que a suposa de competitivitat i internacionalitzaci per al nostre comer, sin que l'aliana entre Efecte Vila-real i l'Ajuntament es tradueix en la contractaci de personal amb diversitat funcional, persones que s'encarregaran de la distribuci i repartiment de les comandes, donant oportunitats a persones amb diferents capacitats", assenyala. El tercer puntal s la solidaritat, ja que un percentatge dels beneficis es destinar a diferents causes socials i ONG. 

Per la seua banda, l'alcalde destaca la inserci d'aquesta iniciativa en la marca de Vila-real, Ciutat de la Cincia i la Innovaci. "En un mn cada vegada ms globalitzat i competitiu, necessitem, ms que mai, noves eines innovadores que ens ajuden a eixir a l'exterior, a portar els nostres negocis i productes ms lluny, a crixer, modernitzar-nos i reforar la nostra economia i per a a hem de seguir reinventant-nos", assenyala Benlloch. "Tenim un punt estratgic al nostre favor: la qualitat i proximitat del comer local i hem d'aprofitar-lo per a donar resposta a un client cada vegada ms exigent que, sense eixir de casa, compta amb un ampli ventall de possibilitats", agrega l'alcalde.

"Amb aquesta iniciativa tractem d'ajudar els comeros tradicionals, introduint-los en el mn de la digitalitzaci. A ms, a travs del nostre Grup Cooperatiu hem creat recentment la Plataforma Comer, que ofereix una completa srie de serveis d'alt valor afegit, pensats fonamentalment per al sector del comer tradicional", afegeix Portals. 

Dels 75 comeros que s'han interessat per integrar-se en Vilatenda, un total de 50 s'han incorporat en aquesta primera fase en haver completat la formaci obligatria per a pertnyer al projecte. De moment, entre els comeros de la plataforma destaquen els de moda, electrnica, regals, papereries, cosmtica i herboristeria, si b la plataforma est oberta a noves incorporacions. Al costat de l'eina digital s'ha engegat un punt logstic, en la planta baixa de Efecte Vila-real, en el qual s'ha situat la base d'operacions del projecte i un punt de gesti i recollida de paqueteria. Vilatenda est operativa en l'adrea http://www.vilatenda.com/.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44291&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software