Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El 'Museu del gas' s'installa fins al 31 de desembre a la Casa dels Mundina per a abordar la...
mircoles, 04 de octubre de 2017

El 'Museu del gas' s'installa fins al 31 de desembre a la Casa dels Mundina per a abordar la histria i el futur energtic

El regidor de Territori de l'Ajuntament de Vila-real, Emilio M. Obiol, la directora del Museu del Gas de la Fundaci Gas Natural Fenosa, Eva Buch, i el director de Zona Est Comercialitzaci Majorista en Gas Natural Fenosa, Francisco Jos Garca Bisca, han inaugurat l'exposici itinerant Museu del Gas. Energia, a la Casa dels Mundina de Vila-real.

L'exposici, que es podr visitar fins al 31 de desembre, proposa un recorregut per l'evoluci de les indstries del gas i l'electricitat a travs dels canvis socials provocats per l'aplicaci de les noves tecnologies, aix com una reflexi sobre el futur energtic. L'entrada a l'exposici s gratuta i oferir tamb un recurs didctic per als grups escolars que ho solliciten.

L'exposici desvetlla el paper protagonista que ha exercit l'energia en l'avan de la societat. L'arribada de l'enllumenat per gas a les ciutats va incrementar la seguretat, va permetre augmentar les jornades laborals en les fbriques i oferir una infinitat de propostes culturals i d'entreteniment nocturn, entre altres avanos. A ms, es va comenar a utilitzar el gas en les llars a travs d'aparells domstics moderns, coneguts amb el nom de gasodomstics.

Segons afirma la directora del Museu del Gas de la Fundaci Gas Natural Fenosa, "la mostra proposa tamb una reflexi sobre el futur energtic i les eines disponibles que ens permeten abordar-lo de manera responsable". A travs de la presentaci de les diferents alternatives energtiques disponibles, l'exposici ofereix les claus perqu el visitant entenga que totes les energies tenen avantatges i inconvenients i que, per tant, no existeixen frmules mgiques per a resoldre el futur energtic.

"La mostra, per la qual van a passar els collegis de la ciutat i tots els vens i venes interessats, ofereix una visi mplia i detallada sobre una de les claus del futur, com s la sostenibilitat energtica. Un mbit en el qual, des de l'Ajuntament de Vila-real, treballem en els ltims anys amb mesures com la reserva d'un 10% del subministrament municipal de fonts renovables o iniciatives de conscienciaci, com aquesta exposici", argumenta el regidor de Territori. Obiol recorda que ambdues accions formen part de la plica del servei de subministrament energtic de les installacions municipals, adjudicat l'any passat a Gas Natural Fenosa.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44293&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software