Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real llana una enquesta a travs de l'app municipal per a conixer les preferncies dels...
sbado, 07 de octubre de 2017

Vila-real llana una enquesta a travs de l'app municipal per a conixer les preferncies dels usuaris del bus a l'UJI i millorar el servei

L'Ajuntament de Vila-real acaba de llanar una enquesta a travs de l'aplicaci mbil municipal per a conixer les preferncies dels usuaris del nou autobs que connecta Vila-real amb l'UJI. L'objectiu s seguir millorant i ajustant el servei -que provisionalment durant tot el trimestre funciona de manera gratuta- a les necessitats dels estudiants. 

Per a participar en l'enquesta, els usuaris han d'accedir a l'apartat Enquestes de l'app Vila-real, on podran plasmar les seues preferncies d'horaris o ampliaci de parades del servei. Per a a, l'enquesta planteja tres preguntes amb diferents possibles respostes. D'una banda, els usuaris podran respondre qu parada de bus a l'UJI prefereixen, clicant sobre les set opcions disponibles: la de l'estaci de Renfe; avinguda de Francesc Trrega, 53; avinguda de Josep Ramon Batalla (bscula); avinguda de Pius XII, 30; Joan Baptista Llorens, 2; avinguda de la Mur, 22, o avinguda d'Itlia, 82. 

Una altra de les preguntes permet escollir l'horari d'anada i de retorn, amb diverses opcions per a cadascun. En el cas del bus d'anada, es pot optar entre les 7.15 hores, les 8.15, les 9.15, les 14.15 i les 15.15 hores. En el cas del transport de tornada, es consulta quin s el millor horari per als usuaris del servei, i es dna a triar entre les 14.15, les 15.15, les 17.15, les 20.30, les 21.00 o les 21.30 hores. 

L'enquesta estar activa almenys durant dos mesos i, una vegada finalitzat el perode de prova, es valoraran possibles canvis i peticions d'usuaris per a millorar el servei. El nou autobs, en marxa des de l'11 de setembre, s d's exclusiu per als universitaris de Vila-real, que "ja no depenen nicament del transport privat o del tren i de l'autobs a Castell i del seu posterior enlla amb el TRAM, sin que es desplacen de manera directa amb la universitat", tal com assenyala la regidora de Participaci Ciutadana i de Joventut, Gemma Gil, qui destaca "l'agilitat, comoditat i seguretat del servei". "Desprs del primer trimestre, valorarem el funcionament d'aquest servei pioner i les possibles ampliacions d'horaris o parades, el preu oficial o els abonaments que puguen llanar-se", apunta l'edil, qui es mostra satisfeta de l'acord aconseguit amb l'empresa i la universitat i del funcionament aquestes primeres setmanes.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44307&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software