Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Escola de Formaci de la Policia Local, guardonada amb el Premi a la formaci en seguretat...
sbado, 07 de octubre de 2017

L'Escola de Formaci de la Policia Local de Vila-real (Efopol) ha estat guardonada amb el Premi a la formaci en seguretat vial, atorgat per la Fundaci Espanyola per a la Seguretat Viria (Fesvial). El cos municipal ha estat triat entre les ms de 80 candidatures presentades de tot Espanya a les diferents categories dels premis, que celebren la seua cinquena edici i que es lliuraran durant la II Convenci Nacional de Seguretat Viria per a Policies Locals, entre els dies 24 i 27 d'octubre al pavell d'Ifema de Madrid.

L'Efopol va ser creada al gener del 2003 amb l'objectiu de formar no noms a membres del cos vila-realenc, sin tamb d'altres organismes de diferents mbits geogrfics que desitgen complementar la seua formaci o que manquen de plans formatius propis. Entre les funcions de l'Efopol estan l'organitzaci de cursos, congressos, jornades i seminaris, la creaci d'una intranet legislativa prpia, dinmica i actualitzada a la disposici de tots els seus policies, aix com l'elaboraci de protocols i instruccions i la creaci d'espais de formaci interns i propis denominats acadmies.

Des del seu inici s'han realitzat 193 accions formatives relacionades amb el trnsit i la seguretat vial que han arribat a 7.000 policies. A ms, la seua intranet prpia es composa de legislaci relacionada amb el trnsit i la seguretat viria, protocols relacionats amb el tema i circulars i instruccions de diferents organismes que estan sempre actualitzats per a la seua consulta pels agents. A ms, l'Efopol ha elaborat diferents protocols en la matria i els seus membres sn formadors i formats en l'mbit dins de les denominades acadmies. 

Per la seua banda, Fesvial s una fundaci per a la seguretat viria presidida pel catedrtic i doctor en Educaci Vial Luis Montoro. Tots els anys, concedeix aquests guardons a les bones prctiques amb la collaboraci d'entitats com la Uni Nacional de Caps i Directius de Policia Local, la Direcci General de Trnsit, la Federaci Espanyola de Municipis i Provncies, la Fundaci CNAE, Ifema i el comit organitzador del Saln Trafic.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, felicita pblicament la Policia Local de Vila-real per "aquest reconeixement que posa de manifest davant els ciutadans de tot el pas la gran tasca dels seus professionals, no noms en l'mbit local, sin tamb en l'autonmic i estatal, a travs del treball de formaci que ha ests a altres cossos de seguretat". "L'Escola de Formaci de la Polica Local de Vila-real s un referent que, amb 14 anys de trajectria, ha servit per a difondre i promoure la seguretat viria i per a mereix el reconeixement i agrament per part de tota la ciutadania", afirma.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44305&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software