Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real implica el jove talent local en l'estratgia DUSI i crea un equip de treball amb els...
viernes, 06 de octubre de 2017

Vila-real implica el jove talent local en l'estratgia DUSI i crea un equip de treball amb els 55 joves dels programes Avalem

L'Ajuntament de Vila-real ha comenat a preparar l'Estratgia de Desenvolupament Urb Sostenible Integrat (EDUSI) per a concrrer a la nova convocatria d'ajudes de fons europeus. Per a a, el consistori compta amb un equip de treball en el qual s'ha volgut implicar els 55 joves treballadors municipals a travs dels programes d'ocupaci Avalem Joves. L'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, ha mantingut aquesta setmana una primera reuni de treball amb els beneficiaris d'aquests plans, tcnics municipals i la consultora que elaborar el document per a fixar les bases de la nova convocatria de subvencions europees.

"A travs dels programes d'ocupaci Avalem Joves de la Generalitat, que, per primera vegada, han perms la contractaci de 55 joves vila-realencs amb diverses titulacions i especialitats, comptem a l'Ajuntament de Vila-real amb un grup de professionals, joves i amb talent que, sumats a l'experincia i valia dels nostres tcnics, configuren un equip amb un gran potencial que no podem desaprofitar", destaca Benlloch. Per aquest motiu, els beneficiaris dels programes Avalem Joves s'han integrat en els grups de treball municipals que, amb el suport d'una consultora externa, prepararan el document amb el qual la ciutat de Vila-real concorrer a la tercera convocatria d'ajudes europees per a implementar l'estratgia DUSI local.

"L'EDUSI s el full de ruta compartit i participat per tota la societat que volem seguir per a fer front als reptes del futur; un estratgia de futur que passa per una Vila-real generadora d'oportunitats i de desenvolupament des d'una perspectiva sostenible i integradora. El suport d'altres administracions, i en particular dels fons europeus, s clau per a poder portar endavant aquest full de ruta. Per aix, anem a seguir treballant i batallant per a no desaprofitar ni una sola oportunitat i rebre unes ajudes que, estem segurs, els vila-realencs i vila-realenques mereixem", valora Benlloch. 

L'equip de treball parteix del document aprovat pel Ple, amb la unanimitat de tots els grups, al desembre de 2016, per a concrrer a la segona convocatria d'ajudes EDUSI, que va ser desestimat pel Govern central. En aquesta estratgia es detallaven 23 lnies d'actuaci estratgica amb una injecci econmica prevista de 13.036.000 euros, subvencionada al 50% amb fons Feder. La setmana passada, el Ministeri d'Hisenda i Funci Pblica va publicar al Butllet Oficial de l'Estat les bases de la tercera convocatria d'ajudes europees.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44301&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software