Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La programaci cultural tanca l'any amb msica, teatre, poesia, i la V Setmana Trrega
viernes, 06 de octubre de 2017

La programaci cultural d'octubre, novembre i desembre que prepara la Regidoria de Cultura torna carregada d'activitats per a tots els pblics, amb exposicions, teatre per a majors i xiquets i concerts. A aquestes activitats se sumen la poesia i dos actes propis d'aquest perode de l'any, com la Setmana Trrega, que arriba a la cinquena edici, i els diferents actes i actuacions de Nadal, que tornen a prendre tamb dels carrers.

El mes d'octubre comena amb les exposicions de Vicent Carda, El silenci de l'horitz, al Convent, i la mostra Blasco Ibez i el rostre dels lletres, a la Casa de Polo. La prxima activitat ser la representaci de Comedia Multimedia, que forma part de l'Abonament, juntament amb el concert Cervantes des del Mediterrani i la xarrada La cultura exiliada, a crrec de Llus Meseguer. Li segueix en el calendari del Mercadet Solidari a favor de Mans Unides ala Casa de Polo i la gala del 50 Aniversari de COPE Castell a l'Auditori. Aquest mateix mes tamb es representaran dues obres de teatre, com Las madres presas i Libertino -l'ltima, a l'Abonament- i els sainets El organista de Sollana i De sacrist a torero, a crrec de Tabola. A ms, se celebrar un concert de msica sacra a crrec del Cor Ciutat de Vila-real i del Cor Amics de l'pera de Castell.

Al novembre obrir les seues portes l'exposici Nucs i amarratges, en la Casa de l'Oli, i la titulada Norman Bethune. La huella solidaria, a la Casa de Polo. Tamb tindran lloc noves obres de teatre, com La orionauta, Les aventures de T. Sawyer, Eroski Paraso i Les solidries. Tanmateix, l'Auditori acollir el concert Records de viatge, d'Eugeni Muriel, i el concert en honor a Santa Ceclia. Una de les principals activitats del mes s la V Setmana Trrega, que es desenvolupar del 6 al 12 de novembre, amb el concert de la integral de Trrega i la Gala Trrega, que reunir grans guitarristes internacionals.

Desembre tornar amb dues noves mostres, com Geometra Gris, d'Ana Gutirrez, en la Casa de l'Oli o la de marqueteria artesanal de Jos Luis Balsa. En l'mbit teatral, arriben les obres Sofa -dins de l'Abonament- i El fabuloso viaje de Christian Andersen. A aquests actes se suma una nova sessi de la revista parlada Camino i el cicle de poesia Polidrica. Potiques convergents, a ms de la sessi Tiempos de poesa. Tamb tindr cabuda la msica, amb el concert de Tulam Duo, Un viatge amb la Trrega, Zarzuela de mujeres, una audici acadmica de guitarra en homenatge a Francesc Trrega i una altra de piano o la gala lrica a benefici de l'ONG Amor en acci.

Amb motiu de les festes nadalenques, l'Auditori acollir un concert de nadales dels alumnes del conservatori, la cantata El Naixement, el concert de Nadal de la Banda Jove de la Uni Musical La Lira i el XXV Festival Coral Ciutat de Vila-real, amb una sessi de Cant al carrer i la XXIV Trobada de Nadal.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44303&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software