Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real millora i amplia la infraestructura elctrica de la zona est de la ciutat amb noves...
domingo, 08 de octubre de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat la renovaci i millora de la infraestructura elctrica en la zona est de la ciutat, que comptar amb noves lnies soterrades de mitja tensi. El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha indicat que la intervenci ser possible grcies a la collaboraci entre la Regidoria i Iberdrola, que invertir 160.000 euros per a escometre diverses obres a l'entorn de l'avinguda de Frana -als voltants de l'estaci-, aix com en Solades -a la zona de l'IES Francesc Trrega- i al barri del Pilar, a l'entorn de l'avinguda del Riu Ebre.

"L'objectiu s solucionar els problemes de caiguda de tensi a causa de la poca capacitat de la xarxa amb la installaci de noves LSMT (lnies subterrnies de mitja tensi), que permetran oferir un millor servei als usuaris, grcies a l'increment de potncia, a ms de dotar de major seguretat a les installacions", explica Obiol. A la inversi d'Iberdrola de 160.000 euros se sumaran altres 35.000 de la companyia Orange, que en breu installar nous nodes de fibra ptica subterranis en la zona de la plaa del Llaurador i als voltants de l'IES Francesc Trrega i del Cedre. 

"Ambdues inversions sn a crrec de les companyies", indica Obiol, qui demana disculpes als vens afectats en algun moment per caigudes o talls puntuals de l'electricitat i reitera que aquest Ajuntament "treballa per i per a ells". El regidor de Territori apunta que, amb ambdues intervencions, millorar el servei que se'ls presta als vila-realencs. Els treballs podrien comenar abans que acabe aquest any.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44313&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software