Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Benlloch felicita el vila-realenc Quique i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch felicita el vila-realenc Quique i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la...
domingo, 08 de octubre de 2017

Benlloch felicita el vila-realenc Quique i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la Generalitat amb motiu del 9 d'Octubre

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha felicitat l'humorista grfic vila-realenc Enric Arens, Quique, per la Distinci al Mrit Cultural rebuda hui de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb motiu de la festivitat del 9 d'Octubre. Benlloch s'ha mostrat tamb orgulls que una altra entitat vinculada a Vila-real, el Fons Valenci de la Solidaritat, del que la ciutat forma part com a municipi referent a la provncia de Castell, haja rebut tamb la Distinci de la Generalitat pel seu treball de foment de la solidaritat internacional i el desenvolupament. 

El regidor de Cooperaci i Integraci, lvaro Escorihuela, ha acudit al costat de la resta d'integrants del Fons Valenci de la Solidaritat a arreplegar el guard, que acredita el paper de Vila-real "com a ciutat solidria, preocupada i ocupada a construir un mn millor, ms just i amb igualtat d'oportunitats per a tots". Amb aquest objectiu, Vila-real est treballant per impulsar la xarxa de ciutats solidries a les comarques castellonenques. 

"Hui a Vila-real estem d'enhorabona. Amb motiu del 9 d'Octubre, la Generalitat Valenciana ha atorgat dues distincions que ens toquen de ben prop: una d'elles, al Fons Valenci de la Solidaritat, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real; la segona, a una persona que apreciem i admirem tots: Quique. Per als vila-realencs s un orgull comptar amb persones com Enric Arens. Tota una vida dedicada a fer-nos riure i reflexionar, sempre amb Vila-real al cor, que, per fi, rep el reconeixement que mereix per part del Consell de la Generalitat", assenyala Benlloch, qui ha volgut tamb felicitar tots els vila-realencs i valencians amb motiu del Dia de la Comunitat. "Hui celebrem que som un poble, el valenci, inclusiu, plural i solidari. Un poble que vol seguir avanant junt, fent de la diversitat un valor i no una barrera", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44317&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software