Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Policia Local inicia un nou curs d'educaci viria que arribar a 2.855 menors de diferents...
lunes, 09 de octubre de 2017

La Policia Local inicia un nou curs d'educaci viria que arribar a 2.855 menors de diferents edats de Vila-real

La Policia Local acaba d'iniciar un nou curs d'educaci viria -i ja van 31 edicions-, que fins al prxim 10 de maig de 2018 arribar a 2.855 alumnes dels diferents centres educatius de Primria i Secundria de Vila-real. La campanya es dirigeix als alumnes de cinc anys d'Educaci Infantil; als cursos de 2n i 5 de Primria i als de 2n i 3r d'ESO, tot i que tamb als pares i mares, amb els qui es treballaran aspectes relacionats amb aquesta matria, com per exemple el carnet per punts, el cintur de seguretat o el xiquet dins del vehicle.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, i l'inspector Jos Luis de Llago, encarregat de l'organitzaci de la campanya, han presentat la nova edici, que "seguir vetlant per educar en convivncia i protegir des de la infncia". "Quan parlem d'educaci vial no solament ens referim a circular dins d'un vehicle a motor, ja que abans que conductors els nostres xiquets sn vianants i han de saber com caminar pels carrers, com i per on creuar", explica Gmez, qui destaca que "els adults tamb juguem un important paper en aquest aspecte, ja que hem de ser conscients que ho observen tot i moltes vegades ens recorden normes molt bsiques".

L'objectiu, incideix De Llago, contnua sent "mentalitzar tots els ciutadans de la importncia que t circular correctament per a evitar els accidents i la seua gravetat". Amb aquest objectiu, el programa d'educaci viria imparteix diferents matries en funci de les edats. Aix, amb els xiquets d'Educaci Infantil s'eduquen aspectes relatius al vianant (caminar per la vorera i creuar la calada) i viatger (situat adequadament en el seient posterior, pujant i baixant al vehicle per la porta situada al costat de la vorera).

Amb els escolars del 2n curs d'Educaci Primria es tracten matries relacionades amb la importncia i el significat de les normes i senyals de trnsit -tant per a vianants com a conductors- i s'intenten crear hbits de conducta relacionats amb el passatger. Ja en 5 curs es treballen qestions relatives a la circulaci amb bicicleta, com la circulaci per la dreta, senyalitzaci de maniobres, utilitzaci del casc o preferncia de pas en els encreuaments i es realitzen prctiques al Parc Infantil de Trnsit.

Per la seua banda, amb els joves de segon i tercer curs de Secundria s'assimilen qestions relacionades amb la circulaci amb vehicles a motor, als accidents de circulaci -incidint en l's del casc i el cintur de seguretat- i les seues conseqncies, des del punt de vista fsic, mental i legal. A ms, s'estudia la Llei de Seguretat Vial, el Codi Penal i es tracten temes com el consum d'alcohol i drogues.

La Policia Local tamb treballa amb els alumnes del Centre d'Educaci Especial La Panderola, amb els qui se segueix el procs d'integraci perqu adquirisquen el major grau d'autonomia possible com a vianants i conductors de bicicleta per les vies pbliques.

Durant les ltimes tres dcades, el programa d'educaci viria de Vila-real, pioner a la provncia, ha format ms de 80.000 alumnes de diferents edats. Gmez ha felicitat al cos de seguretat local per aquesta trajectria i perqu aquest mes rebr el Premi a la formaci en seguretat viria, atorgat per la Fundaci Espanyola per a la Seguretat Viria (Fesvial), que va dirigit a l'Escola de Formaci de la Policia Local (Efopol) per la seua tasca en l'mbit de la seguretat viria.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44329&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software