Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Aula Mentor inicia el curs amb els exmens d'octubre
lunes, 09 de octubre de 2017

L'Aula Mentor inicia el curs amb els exmens d'octubre

El programa formatiu Aula Mentor, impulsat pel Ministeri d'Educaci i l'Ajuntament de Vila-real -amb la collaboraci de la Fundaci Caixa Rural-, ha iniciat el nou curs 2017/2018 amb els exmens d'octubre, amb ms de 70 proves convocades al llarg de tota una setmana. El regidor d'Educaci, Eduardo Prez, i la regidora d'Universitat Popular, Rosario Royo, han acompanyat el president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portals, en sengles visites als estudiants durant les proves, convocades tant a les installacions de la Fundaci com a la BUC.

A ms de desitjar sort als alumnes, han destacat l'oferta formativa i de qualitat d'Aula Mentor, que des del mes d'abril compta amb un innovador programa de mduls d'especialitzaci de formaci professional, que permet especialitzar-se en diferents matries lligades a sectors en expansi per a millorar l'ocupabilitat. Amb aquestes proves, finalitza la primera edici d'aquests mduls, de manera que l'alumnat que aprove aquests exmens accedir a l'ltima part de l'itinerari formatiu, que consistir en un mes de prctiques en empreses dirigides per Efecte Vila-real. Desprs d'aquesta primera promoci, s'obrir un nou perode de matrcula per als mduls d'especialitzaci, que comenaran el prxim any i en els quals s'espera superar el nombre d'inscrits.

"L'Aula Mentor ofereix una potent oferta formativa que arriba a centenars de persones, no noms de la ciutat, sin tamb de la comarca, permetent que ciutadans de qualsevol edat i perfil puguen seguir millorant el seu currculum", indica Prez. Per la seua banda, Royo destaca que aquesta formaci "es realitza a distncia i compta amb horaris flexibles i amb el suport permanent d'un tutor i al final s'obt un ttol oficial del Ministeri". El president de Caixa Rural, d'altra banda, remarca que la de Vila-real s una de les aules de referncia a nivell autonmic i nacional del programa.

L'Ajuntament i la Fundaci Caixa Rural han volgut destacar l'aposta per la innovaci en matria educativa grcies a la collaboraci entre ambdues entitats, a les quals tamb se sumen la Subdirecci General d'Aprenentatge al llarg de la vida i la Conselleria d'Educaci en el cas dels nous mduls, que "permeten dotar de major ocupabilitat als vila-realencs". "D'aquesta manera es compleix una de les principals premisses d'aquest equip de govern, com s el foment de la formaci al llarg de la vida perqu els vens s'adapten als nous reptes socials", apunten.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44327&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software