Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Reciplasa aprova per unanimitat un pressupost de quasi 15 milions d'euros per al 2018 per al...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Reciplasa aprova per unanimitat un pressupost de quasi 15 milions d'euros per al 2018 per al...
lunes, 09 de octubre de 2017

Reciplasa aprova per unanimitat un pressupost de quasi 15 milions d'euros per al 2018 per al tractament dels residus urbans

El Consell d'Administraci de Reciplasa, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real, ha acordat per unanimitat aprovar un pressupost de 14.785.332 euros, amb un benefici previst de 46.562 euros. Aquests nmeros demostren l'ajustat dels cnons, ja que la societat s una empresa de servei que no contempla l'obtenci de beneficis.

Tamb per unanimitat, la societat ha aprovat l'increment del cnon pels serveis prestats de transport, tractament i eliminaci de residus als ajuntaments socis, als ajuntaments del Consorci de la Zona C2 i a les empreses autoritzades, que ascendeix a un 4,65%, derivat de l'aplicaci del 3% per a inversions que es va acordar per l'entitat en el seu moment, tal com s'ha fet des de 2012. A aquest increment del 3% s'ha sumat l'IPC per actualitzar la xifra. A ms, en la mateixa aprovaci es contempla augmentar noms en l'IPC, l'1,60%, sobre el cnon de transferncia de la planta d'Almassora a Onda i el cnon de transferncia, tractament i eliminaci de les fraccions de poda i voluminosos.

Amb aquestes pujades progressives, l'entitat cerca poder finanar les obres, que han de comenar el prxim any, sense veure's obligada a dur a terme un gran increment dels cnons, ja que el Pla de Gesti, aprovat l'any passat pel Consorci de Residus de la Zona C2, contempla l'execuci d'inversions per import de 41 milions d'euros aproximadament en els exercicis 2018 a 2021.

Les obres comenaran quan es tinguen les llicncies oportunes, per tal d'adaptar les installacions de Reciplasa a Almassora i Onda a les normatives europees ms exigents en temes mediambientals que entraran en vigor el prxim 2020. Al mateix temps, l'empresa pblica de gesti de residus treballa en la conscienciaci ciutadana per minimitzar els residus que arriben a les installacions, fomentar el consum responsable i el reciclatge en origen.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44339&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software