Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch dna suport al parany i demana a la Conselleria que autoritze les proves cientfiques...
martes, 10 de octubre de 2017

Benlloch dna suport al parany i demana a la Conselleria que autoritze les proves cientfiques del nou mtode del cistell malla

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, s'ha reunit amb el president d'Apaval, Miguel ngel Bayarri, per a mostrar-li el seu suport a l'Associaci de Paranyers, amb seu a la ciutat, en la seua sollicitud a la Conselleria de Medi Ambient de permetre proves cientfiques amb totes les garanties amb el nou mtode de captura ideat per l'entitat. "Apaval ha estat treballant durant molt temps i amb molt esfor, conscients de la necessitat d'adaptar-se als nous temps i exigncies mediambientals, per a adaptar la caa i dissenyar un nou mtode de captura innovador, selectiu i absolutament compatible amb el respecte a la naturalesa, el cistell malla", assenyala Benlloch, qui demana a la Conselleria que autoritze les proves.

"Aquests estudis sn la millor forma de treballar des de la racionalitat i el dileg sincer per a aconseguir una soluci a una prctica tan arrelada en la nostra cultura i identitat; una prctica molt nostra, que t impacte en multitud d'aspecte dels nostres pobles. Seria una irresponsabilitat que es perdera un patrimoni, material i immaterial, com el que genera el parany", incideix Benlloch. 

"Els vertaders paranyers, que porten molts anys de lluita per defensar aquesta tradici tan nostra, es mereixen una oportunitat. Seria una vergonya, imprpia d'una Administraci pblica que s'omple la boca amb paraules com a transparncia, govern obert o participaci ciutadana, que ara es negara a autoritzar una cosa absolutament legal com s realitzar estudis cientfics per a intentar trobar una soluci definitiva a un conflicte que porta massa anys", argumenta l'alcalde. "Quin sentit t", agrega, "que es permeten els estudis cientfics per a atrapar espcies amb xarxes, que el tord es puga caar amb arma de foc sense cap problema per qualsevol lloc i que no es permeta intentar investigar si hui, adaptant els mitjans a les exigncies dels nous temps, podem arribar a una soluci perqu no es perda aquest extraordinari patrimoni material i immaterial", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44345&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software