Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Govern central obliga a destinar els 786.000 euros d'estalvis de 2016 als bancs i bloqueja...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Govern central obliga a destinar els 786.000 euros d'estalvis de 2016 als bancs i bloqueja...
martes, 10 de octubre de 2017

El Govern central obliga a destinar els 786.000 euros d'estalvis de 2016 als bancs i bloqueja possibles acords pels cinc milions en noves resolucions urbanstiques

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha lamentat que l'Ajuntament no podr destinar els 786.000 euros de supervit del 2016 a negociar i abonar part dels cinc milions d'euros que es deuen en noves sentncies urbanstiques. "El Govern central ens obliga a pagar primer als bancs", denuncia.

"Malgrat tota la gesti responsable que venim fent en els ltims anys, l'Ajuntament torna a passar per dificultats econmiques molt greus, ja que estem gestionant la runa heretada de l'anterior govern popular, que en els ltims dies s'ha convertit en cinc milions d'euros ms d'obligat compliment derivats de diverses sentncies urbanstiques", recorda. No obstant a, el primer edil assenyala que l'exercici 2016 va finalitzar amb un estalvi de 786.000 euros que l'equip de govern pretenia aprofitar per a comenar a negociar amb els propietaris afectats "un poc d'oxigen i la possibilitat de pagar-los la quantitat que se'ls deu en diversos any". "Ara ja sabem que ser impossible", lamenta. I s que, desprs de sollicitar un informe als tcnics municipals per a conixer la viabilitat de l'operaci, "la intervenci municipal recorda que cal complir amb la llei de Rajoy, que obliga a pagar primer als bancs, per la qual cosa s'haur de destinar aquesta quantitat de supervit a satisfer part del deute existent", indica.

"El PP ens segueix fent la vida impossible tamb des del Govern central quan volem solucionar algun dels empastres del PP a nivell local", assenyala Benlloch, qui lamenta que "s'ha treballat molt dur per a rebaixar l'endeutament a la ciutat i ara es podria veure incrementat de nou si ens veiem obligats a demanar un prstec per a fer front a aquestes sentncies". "Si arribem al 75% ja ens podem oblidar de seguir presentant-nos a ajudes com Avalem i altres programes que ara s podem oferir als nostres vens, grcies a la gesti realitzada", assegura.

L'alcalde ha garantit que "cada pas que es done va a ser amb total transparncia per als ciutadans, que estaran informats en tot moment; els vens no mereixen que hagem d'estar gestionant contnuament el passat, perqu haurem d'estar centrats en el present i futur de la ciutat", incideix. "No ens anem a rendir i anem a seguir treballant per a trobar solucions que no perjudiquen la ciutat, perqu no podem renunciar a les oportunitats que estan comenant a arribar", agrega Benlloch, qui confia que la reordenaci del sl urb sollicitada a la Generalitat puga ajudar a trobar possibles vies per a solucionar la situaci. "Sabem que no ser fcil, per la nostra voluntat s seguir avant amb el model de ciutat d'oportunitats, amb sensibilitat tamb cap als drets dels propietaris i amb la responsabilitat que uns altres no han sabut aplicar durant el seu mandat", apunta. "D'aquesta eixirem", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44349&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software