Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch tanca l'acord amb els carmelites per a la cessi dels 3.000 metres quadrats del nou...
jueves, 02 de noviembre de 2017

Benlloch tanca l'acord amb els carmelites per a la cessi dels 3.000 metres quadrats del nou pavell Campi Llorens

El nou pavell poliesportiu Campi Llorens est ms a prop. Aix ho ha donat a conixer l'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat per membres de l'ordre dels pares carmelites i de l'equip directiu del centre educatiu Verge del Carme, que han exposat oficialment l'acord aconseguit per a la construcci del nou recinte esportiu. "s una de les notcies que ms em complau anunciar, ja que tindrem el cinqu poliesportiu de la ciutat a cost 0, sufragat ntegrament pel Villarreal CF, per a donar servei tant a vens com als 400 alumnes del collegi, aix com a altres persones que ho puguen necessitar", explica Benlloch.

L'acord determina que l'ordre donar a l'Ajuntament una parcella de 3.000 metres quadrats, situada al costat del pati del collegi, on actualment aparquen vehicles en els dies de futbol. Sobre el terreny, que ser municipal, el Villarreal CF edificar un nou poliesportiu per a la ciutat, desprs d'arribar a un acord amb l'Ajuntament per a demolir el vell pavell i crear la plaa annexa a l'Estadi de la Cermica.

"L'aportaci del Villarreal ser de prop d'un mili d'euros, amb els quals es construir un poliesportiu amb dues sales multifuncionals, graderies per a unes 200-250 persones, dutxes i vestuaris en les millors condicions, a ms de diverses sales en la part superior, igual que tenim a la piscina Yurema Requena", explica l'alcalde. Per a evitar que l'edifici quede massa prop dels habitatges, s'esponjar la zona, deixant un rea just davant on cabran un parell d'autobusos i alguns vehicles, retirant el pavell del lmit de la vorera. "Tant el poliesportiu com el terreny sn de l'Ajuntament i l'ordre tindr unes hores d's, aix que parlem d'un acord que beneficia tothom. Una nova dotaci a cost 0 per al municipi, que ser la ms utilitzada de la ciutat i ens convertir, a ms, en la poblaci amb ms poliesportius de tota la Comunitat per nombre d'habitants", assegura el primer edil, qui destaca que "en els prxims dies es presentar la sollicitud de conveni amb els detalls".

Per la seua banda, tant el prior de la comunitat religiosa, el pare David, com el pare Gregorio, han agrat a l'Ajuntament "el dileg i la bona disposici per arribar a un acord; ens hem sentit molt escoltats i acompanyats en tot el procs". "D'aquesta manera, seguim obrint la nostra casa a tot el poble, com sempre hem fet", agreguen. En aquesta lnia, el pare David puntualitza: "Aquesta no ser una installaci privada, sin pblica, per a tots els vens del poble, per els alumnes del collegi podran fer-ne s en un horari definit -hi haur una entrada que connecte amb el centre- i tamb consensuarem que puga usar-se per persones que vinguen a la ciutat en intercanvis i trobades nacionals de l'ordre", detalla.

"Sempre he defensat que, en el tema del pavell la qesti ms important era on, molt ms que quan. Ha sigut un treball i unes converses llargues, per finalment han fructificat en el millor acord per a la ciutat", conclou Benlloch. Una vegada signat el conveni, es donar llum verda al Villarreal per a comenar a construir el nou pavell Campi Llorens.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44619&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software