Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Els Pressupostos Participatius obrin dilluns que ve la fase de presentaci de propostes a...
sbado, 04 de noviembre de 2017

Els Pressupostos Participatius obrin dilluns que ve la fase de presentaci de propostes a incloure en els comptes de 2018

Per set any consecutiu, la Regidoria de Participaci Ciutadana convida als vila-realencs a decidir en qu volen que s'invertisca una part dels pressupostos municipals de 2018. Entre dilluns que ve, 6 de novembre, i el dia 12 tindr lloc la primera fase de la VII edici dels Pressupostos Participatius, destinada a la recollida de propostes. Aquesta fase est oberta a tots els vens, fins i tot als menors d'edat.

"Qui desitge fer un suggeriment o donar una idea a l'Ajuntament d'all que considera necessari que s'incloga en els comptes municipals del prxim any pot presentar una sollicitud al departament d'Atenci i Trmits, situat a la planta baixa de l'Ajuntament, on es facilitar el formulari pertinent", explica la regidora de l'rea, Gemma Gil. Les propostes tamb es podran presentar sense eixir de casa, a travs de la pgina http://pressupostosparticipatius.vila-real.es.

"Com cada any, volem escoltar la veu dels ciutadans, que sn els vertaders protagonistes i aquells que millor poden transmetre'ns les seues necessitats o desitjos perqu, dins de les possibilitats de l'Ajuntament, es facen realitat", assenyala Gil, qui recorda la facilitat de participar en el procs. Els vens podran realitzar propostes, b siguen inversions, obres noves, de manteniment o propostes de formaci, fins al 12 de novembre. Posteriorment, el dia 18, el Centre Cvic Maria de Lluna acollir el Frum de Pressupostos Participatius, en el qual es presentaran les propostes de les diferents associacions venals i s'estudiaran aquelles realitzades pels vens de manera individual. Una vegada debatudes, es redactar el llistat d'iniciatives que es presentaran a votaci popular. Aquesta ltima fase de votaci tindr lloc del 22 al 28 de novembre, perode en el qual els vens podran votar i ordenar les propostes, segons les seues preferncies. En aquest cas, seran els empadronats majors de 16 anys els qui podran votar de manera presencial a l'ajuntament o en lnia.

"A Vila-real tots decidim", indica la responsable de Participaci Ciutadana. "Asfaltat, transport pblic, jardins, reciclatge, enllumenat, accessibilitat, voreres, seguretat vial, campanyes de conscienciaci... totes les idees sn benvingudes i volem que els ciutadans s'impliquen en la millora de la ciutat oferint idees perqu entre tots fem la ciutat que tots volem", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44629&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software