Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Consolaci, Els XIII i COPE s'incorporen als honors i distincions de Vila-real amb la Medalla...
viernes, 03 de noviembre de 2017

La Consolaci, Els XIII i COPE s'incorporen als honors i distincions de Vila-real amb la Medalla de la Ciutat

La congregaci de germanes de Nostra Senyora de la Consolaci, que compleix 150 anys; l'Agrupaci Coral Els XIII, amb ms d'un segle d'histria en la ciutat; i l'emissora de rdio COPE Vila-real en el seu 50 aniversari, s'incorporen a l'elenc d'honors i distincions de la ciutat, desprs de l'acte oficial de lliurament de la Medalles de la Ciutat a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner. L'alcalde, Jos Benlloch, destaca les aportacions de les tres entitats homenatjades a la construcci del Vila-real de hui. "Totes les societats necessiten els seus referents i les institucions pbliques tenim l'obligaci de posar-los en valor; de premiar l'esfor d'aquells que, amb les seues accions i el seu exemple, constitueixen l'espill on ens agrada veure'ns reflectits. Les tres Medalles de la Ciutat sn aquest espill", assenyala.

L'Agrupaci Coral Els XIII va nixer el 15 de febrer de 1915, de la uni de 13 msics vila-realencs. Amb la Medalla d'Or de la Ciutat, Vila-real reconeix la contribuci d'Els XIII en els mbits musical, teatral i cultural, com a escola i pedrera d'actors i origen de la prolfica tradici teatral vila-realenca.

La Consolaci, per la seua banda, forma part de Vila-real des de l'any 1867. De les quatre monges que van acudir en el segle XIX a la trucada de l'Ajuntament per a fer-se crrec de l'atenci als malalts en l'antic hospital, la congregaci ara compta amb un centre docent amb ms de 800 alumnes i professors i entitats socials vinculades com el Club de Temps Lliure, l'ONG Delwende o el Moviment Consolaci pel Mn, entre uns altres. La Medalla d'Or de la Ciutat reconeix la importncia i implicaci de la congregaci en l'educaci, l'atenci a la salut i la solidaritat.

La COPE, per la seua banda, rep la Medalla de Plata de la Ciutat en reconeixement als 50 anys de trajectria de l'emissora, pionera a la ciutat, que destaca pel paper jugat en episodis com el manteniment de les emissions en la nit de l'intent de colp d'Estat del 23-F.

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44627&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software