Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real aconsegueix dues noves ajudes del Consell per donar ocupaci a 30 aturats majors de 30...
viernes, 03 de noviembre de 2017

Vila-real aconsegueix dues noves ajudes del Consell per donar ocupaci a 30 aturats majors de 30 anys i de llarga durada

En un sol any, l'Ajuntament de Vila-real ha invertit, grcies a l'ajuda de la Generalitat Valenciana i dels fons europeus, un total 3,6 milions en diferents programes d'ocupaci, que han arribat a ms de 340 famlies de la ciutat. Per, a ms, abans de finalitzar "l'histric" 2017, Vila-real comptar amb dues noves subvencions per valor de 296.000 euros que donaran ocupaci durant sis mesos a 30 persones ms, en aquest cas a vens majors de 30 anys, especialment a aquells considerats com a aturats de llarga durada i que no reben altres ajudes.

Aix ho han anunciat el regidor d'Economia, Xavier Ochando, i el secretari autonmic d'Ocupaci i director general del Servef, Enric Nomdedu, durant una visita als alumnes-treballadors del projecte T'Avalem para menors de 30 anys. Tots dos s'han desplaat al jard de Botnic Calduch, on han pogut veure en persona com s un dia en la formaci dels joves participants del mdul de jardineria i tamb han visitat el Centre Cvic Mara de Lluna, on els alumnes i docents dels mduls de cuina i cafeteria-sala els han convidat a comprovar la seua evoluci en el curs, que acaba d'arribar a l'equador, amb un dinar al qual tamb han assistit l'alcalde, Jos Benlloch, i altres representants.

"Ac tenim un exemple de tot el que s'ha fet enguany grcies a la collaboraci de la Generalitat, amb una escola taller dotada amb 602.000 euros i que ha beneficiat 30 joves i cinc docents", explica Ochando, qui destaca que els alumnes "eixiran amb dos certificats de professionalitat sota el bra que els obriran les portes del mercat laboral". "Feia 10 anys que Vila-real no tenia escola taller i aquesta s una prova ms que aquest equip de govern progressista lluita cada dia pels seus vens, cosa que altres responsables poltics del passat van obviar durant anys i anys", agrega.

En aquesta lnia, Ochando recorda que "aquest 2017 ha estat un any histric, ja que grcies a la collaboraci entre administracions, amb els fons Feder i la Generalitat, l'Ajuntament ha pogut disposar de 3,6 milions d'euros en ajudes directes per a l'ocupaci que han beneficiat ms de 340 famlies de Vila-real". En aquest sentit, Nomdedu ha destacat que "si Vila-real ha aconseguit totes aquestes subvencions s perqu ha treballat dur per a obtenir-les, ja que aquest Govern valenci no dna res a dit, com es feia abans, ara s responsable, just i compleix amb les seues obligacions". "Com a Administraci pblica, hem d'oferir oportunitats i en aquesta visita estem comprovant que, a ms, s'estan aprofitant al mxim, perqu quan els alumnes isquen d'ac ho faran amb un projecte de vida", assegura el representant autonmic, qui afig que "tot i que no podem crear llocs de treball directe, s tenim la possibilitat de treballar unes noves bases per a l'economia del pas i, alguna cosa estarem fent b, ja que, sense nim de ser triomfalistes, som l'nica comunitat, al costat del Pas Basc, en la qual segueix descendint l'atur aquest mes".

Quant a les dues ajudes que s'acaben de resoldre, la setmana que ve l'Ajuntament presentar una oferta d'ocupaci al Servef, que efectuar una preselecci els inscrits amb un perfil professional de pe d'obra pblica, oficial o auxiliar d'administratiu. Els principals criteris estaran relacionats amb els ingressos de la unitat familiar, si hi ha crregues familiars, discapacitat o risc d'exclusi social.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44625&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software