Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La guarderia del Consorci riu Millars sorprn un home caant dins del Paisatge protegit
viernes, 03 de noviembre de 2017

La guarderia del Consorci riu Millars sorprn un home caant dins del Paisatge protegit

La guarderia del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars va sorprendre fa uns dies a un home d'uns 50 anys caant en la zona coneguda com el Torrell. Es tracta de la part ms alta del paratge on es troba el jaciment arqueolgic del Torrell del Boverot, al terme municipal d'Almassora.

Un agent de la guarderia del Consorci va descobrir a un home caant a la vora del Millars amb una escopeta i tres gossos conillers. Cal recordar que l'any 1985 la Conselleria d'Agricultura i Pesca de la Generalitat Valenciana va prohibir la caa a la desembocadura del riu Millars per l'inters ecolgic de la zona humida. Ms tard aquesta prohibici va quedar referendada per la declaraci de Refugi de Caa el 12 de novembre de 1996.

"Cap a les 16.30 hores estava de patrulla per la zona coneguda com la Llum de Tol, al terme de Vila-real. Duia els prismtics i vaig veure justament a la part d'enfront del riu a una persona que estava caant amb tres gossos conillers. Mentre donava la volta per canviar de marge vaig telefonar a la Gurdia Civil, ja que nosaltres no podem encarar-nos a una persona que vaja armada. Mentre esperava l'arribada dels agents vaig escoltar fins a cinc tirs d'escopeta i als gossos lladrant. Per la rodalia hi havia aparcada una furgoneta on s'apreciava una caixa de fusta en el maleter on el caador, sembla, que guardava els gossos", ha detallat un dels guardes del Consorci riu Millars. Els agents de la Benemrita van arribar molt rpidament a la zona del Torrell. Un d'ells acompanyat pel guarda rural del Consorci van decidir anar a buscar el caador per sense massa xit. Grcies a la matrcula de la furgoneta van obtenir un nmero de telfon mbil i van poder parlar amb la persona. El caador va acudir al lloc on estava aparcat el seu vehicle i la Gurdia Civil va poder identificar-lo.

Els guardes des que es va instaurar el servei de guarderia l'any 2009 mai havien sorprs un caador armat i caant en la zona del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars. Durant aquests anys s que han descobert i denunciat a diverses persones per practicar la caa amb gossos conillers en la desembocadura baixa del Millars per sense anar armats.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44623&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software