Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consell augmenta en 200.000 euros el pressupost de Serveis Socials per a Vila-real i crear...
domingo, 05 de noviembre de 2017

El Consell augmenta en 200.000 euros el pressupost de Serveis Socials per a Vila-real i crear un nou centre d'atenci primerenca a menors

Els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'exercici 2018 contemplen un nou augment de la partida destinada a la Regidoria de Serveis Socials, amb 200.000 euros ms que en 2017 i una lnia per a la creaci del Primer Centre d'Atenci Primerenca (CAT) per a xiquets amb problemes de desenvolupament. Aix ho ha anunciat el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, qui ha valorat de manera molt positiva l'aportaci que rebr Vila-real a travs de la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives. "El Govern del Botnic es va proposar rescatar persones i ho est fent, malgrat el deute que va deixar el PP a les arques de la Generalitat", indica i assegura que "per a l'actual equip els Serveis Socials sn una prioritat".

En concret, Vila-real comptar en 2018 amb 667.000 euros per part del Consell destinats als Serveis Socials generals, enfront dels 435.000 d'aquest exercici. "s un increment de ms de 200.000 euros, que se suma als 100.000 euros anuals de ms que hem rebut en 2016 i tamb en 2017", assegura. "En global", afegeix, "entre els Serveis Socials generals i els diferents programes especfics tindrem prop de 900.000 euros a la partida, enfront dels 330.000 euros del 2015, la qual cosa significa que el Govern del Botnic triplica el que aportava l'anterior govern a la nostra ciutat".

"Estem a l'espera d'algunes directrius per part de la Conselleria, per l'objectiu s aprofitar part d'aquest augment per a contractar nou personal de refor per a la Regidoria amb nous perfils professionals que milloren el servei que es presta", detalla. Altres serveis especfics inclosos en la partida de Serveis Socials i que tamb han notat l'increment del finanament en els ltims anys sn els del Servei Especialitzat d'Atenci a la Famlia i la Infncia (Seafi), que ha passat de tenir 31.000 euros pressupostats en 2015 als 51.000 d'ara. A aquest se suma el centre de dia de menors Espardenyers, que ha passat de 37.000 a 53.000 euros, i la coneguda com a Agncia AMICS, que passa de 10.000 a 20.000 euros.

No obstant a, una de les principals novetats que arribar a Vila-real en 2018 i en les quals ja treballa la Conselleria es troba dins de l'mbit de l'atenci a persones amb diversitat funcional. "Se'ns ha concedit una lnia nominativa de 68.000 euros per a l'engegada d'un nou servei, com ser el futur Centre d'Atenci Primerenca (CAT), on s'oferir tractament especial assistencial i preventiu per a xiquets d'entre zero i sis anys amb problemes de desenvolupament o risc de patir-los per causes d'origen prenatal, perinatal o post-natal", explica.

El servei se situar al Centre Cvic Mara de Luna, "un espai que ofereix tots els requisits necessaris i amb prou faenes necessita adequaci, simplement mobiliari i, a ms, es troba situat enfront d'un centre d'atenci primria", apunta. En principi, est previst que l'equip de professionals atenga un mxim de 35 xiquets, encara que tal com assegura l'edil, a mitj i llarg termini, i en funci de la demanda, podria duplicar la seua capacitat, ja que tamb s'espera que atenga a menuts de fora de Vila-real. "Estem molt satisfets amb el Govern de la Generalitat, ja que demostra el seu comproms i la seua paraula dia a dia; nosaltres estem complint amb les persones i donant resposta a les seues necessitats perqu ning es quede pel cam", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44645&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software