Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El programa Comena a exportar s'acosta a les empreses de la comarca amb quatre tallers prctics...
lunes, 06 de noviembre de 2017

El programa Comena a exportar s'acosta a les empreses de la comarca amb quatre tallers prctics per a eixir a l'exterior

L'rea empresarial que conformen els municipis de Vila-real, Borriana, Almassora, les Alqueries i Nules a la Plana Baixa comptar en els mesos de novembre i desembre amb el nou programa Comena a exportar. El seminari, amb quatre tallers prctics, est impulsat per l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Generalitat Valenciana, i per la Cambra de Comer de Castell, grcies al cofinanament de la Uni Europea, a travs del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

El regidor d'Economia de Vila-real, Xavier Ochando, ha presentat juntament amb representants de la Cambra i dels municipis implicats, aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual s repassar d'una forma eminentment prctica els aspectes bsics que ha de tenir en compte una empresa que vulga comenar el seu procs d'internacionalitzaci. Errniament, sempre associem exportaci amb grans empreses, per no s aix, ja que moltes xicotetes i mitjanes empreses, sobretot familiars, tamb han sabut obrir-se pas en un mn molt competitiu on el suport institucional s fonamental perqu nous negocis s'animen a eixir amb xit", indica Ochando. 

En aquest sentit, l'edil afirma que "com l'administraci ms prxima als vens, els ajuntaments tenim el deure posar eines a l'abast dels nostres empresaris i sumar recursos per a ser ms eficients i arribar ms lluny". Per aquest motiu, ha agrat al conseller d'Economia, Rafael Climent, i a la directora general d'Internacionalitzaci, Mara Dolores Parra, "tot el treball realitzat en aquesta lnia" i ha donat les grcies a la Cambra de Comer i a la resta de municipis implicats.

El responsable de la Cambra de Comer, Joaqun Andrs, ha explicat que el programa consta de quatre tallers amb una durada de tres hores cadascun. El primer tindr lloc el 30 de novembre al Viver d'Empreses de Vila-real, igual que el segon, previst per al 4 de desembre. Les dues ltimes jornades seran el 12 i 14 de desembre al Cercle Fruiter de Borriana. "En aquestes sessions prctiques abordarem qestions com la selecci de mercats exteriors i com accedir als mateixos, els plans de mrqueting, com emprar les eines financeres per a l'eixida a l'exterior i temes relacionats amb la documentaci i trmits necessaris", indica. "Tot i que encara espanta, la internacionalitzaci est cada vegada ms a l'abast de tothom", assegura.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44655&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software