Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'experincia escnica de Juli Mira apadrina la 20a edici d'un Cineculpable amb 36 curts en la...
lunes, 06 de noviembre de 2017

L'experincia escnica de Juli Mira apadrina la 20a edici d'un Cineculpable amb 36 curts en la Secci Oficial

El culpable que l'engranatge del vint aniversari del Festival Internacional de Curtmetratges Cineculpable de Vila-real tire a rodar t nom propi: Juli Mira. L'actor alcoi amb una ampla trajectria en teatre, cinema, televisi i doblatge i conegut per papers com el de Blasco Ibez en el telefilm Cartas de Sorolla es posar les emblemtiques manilles i apadrinar una de les edicions ms especials del certamen, que ja ha seleccionat els 36 curtmetratges que projectar del 20 al 23 de novembre en el Auditori.

Trenta-sis obres -26 en la Secci Oficial i 10 en la Secci Provincial- d'entre les 526 dels cinc continents rebudes enguany, que passaran a formar part de la histria de Cineculpable i que aspiren a coronar el palmars que es donar a conixer en la gala del 24 de novembre.

"Accepte el grau de culpabilitat amb totes les conseqncies", ha assenyalat entre riures Juli Mira durant la seua visita aquest dimarts a Vila-real, acompanyat per la regidora de Joventut, Gemma Gil, i la coordinadora de Cineculpable, Sonia de la Vega. "s un honor comptar amb un Culpable tan entranyable", han destacat. Entranyable i amb vincles culpables, ja que Mira va ser un dels protagonistes del reconegut curtmetratge ltima sessi, de l'onder Natxo Fuentes, projectat en l'edici de 2014 del festival vila-realenc.

El veter actor Juli Mira (Alcoi, 1949), apadrinar una edici de Cineculpable que a ms de per el 20 aniversari destaca pel seu rcord en participaci: 526 obres rebudes de 30 pasos -un 10% ms que l'any passat- i que repartir 7.800 euros en premis en set categories.

Mira s un dels intrprets ms reconeguts del panorama catalonoparlant. Destaca per haver donat vida a personatges illustres com Blasco Ibez (Cartas de Sorolla, RTVV) o els seus papers per a la gran pantalla: Grcies per la propina, de Francesc Bellmunt; El mar, d'Agustn Villaronga; La isla del holands, de Sigfrid Monlen; Les veus de la nit, de Salvador Garca; o Ens veiem dem, de Xavier Berraondo. En televisi destaquen les seues interpretacions en sries com Hospital Central o Cuntame i els seus mltiples treballs per a Canal 9 (Herncia de Sang; A flor de pell; Les moreres; Negocis de Famlia) i TV3 (Porca Misria; Ventdelpl).

Actualment treballa en un projecte per a la nova televisi valenciana que prefereix guardar. S s'ha referit a la situaci actual del sector audiovisual valenci que -ha dit- "sempre est partint de zero, com ara. Esperem que puguem arribar a algun punt". Tamb ha mencionat com ajuden a aquest sector propostes com Cineculpable: "Sn imprescindibles. Festivals com aquest poden salvar la inquietud de fer coses culturalment importants", ha concls.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44661&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software