Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La V Setmana Trrega inicia els concerts didctics per a apropar la figura del msic als...
lunes, 06 de noviembre de 2017

L'alumnat dels instituts Francesc Trrega, Broch i Llop, Miralcamp i Fundaci Flors de Vila-real sn els primers a gaudir dels concerts didctics i les activitats programades dins de la V Setmana Trrega. Fins al divendres, escolars des d'infantil a secundria de diferents centres de la localitat podran conixer el seu illustre ve de la m de l'Institut per al Desenvolupament Musical (IDM), amb el patrocini de l'Ajuntament de Vila-real.

De connivncia amb el professorat dels centres, el director artstic de la Setmana Trrega, David Eres Brun, ofereix concerts didctics adaptats al nivell dels escolars. "El meu objectiu ltim s que coneguen la figura de Trrega i la seua msica. Per aix, interpretem algunes peces del msic alhora que expliquem alguns episodis de la vida de Trrega. M'agrada explicar-los ancdotes per a fer-los ms proper el personatge. Per exemple, sempre m'agrada dir que Trrega era un gran msic perqu fonamentalment era una gran persona. La seua bondat i generositat eren notries. Triem molt b el repertori perqu els estudiants senten ms propera la msica", assenyala Eres Brun.

La msica no entn d'edats. Explica el director i guitarrista que "l'any passat, amb la Fundaci Flors vam realitzar un concert per a estudiants d'infantil que prviament havien treballat a l'aula i va ser una experincia increble; enguany repetirem". 

Desprs de la implicaci dels centres educatius arribar el plat fort de la V Setmana Trrega amb les actuacions el cap de setmana de guitarristes com Anders Clemens ien (Noruega), David Eres Brun (Espanya), Al Arango (Cuba), Alfred Feenstra (Holanda) i Spyros Kaniaris (Grcia). La Casa dels Mundina i l'Auditori de Vila-real seran els dos escenaris escollits per a gaudir de la msica immortal de Francesc Trrega, referent universal en el panorama musical.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44653&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software