Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch llana a Ontinyent la Xarxa de Ciutats per la Innovaci com a eix per a promoure la...
mircoles, 08 de noviembre de 2017

Benlloch llana a Ontinyent la Xarxa de Ciutats per la Innovaci com a eix per a promoure la cultura innovadora a la Comunitat

L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, Jos Benlloch, ha presentat aquest mat a Ontinyent les lnies estratgiques de l'agrupaci de municipis innovadors de la Comunitat. Benlloch ha participat en la sisena edici del Frum iMas:)t, celebrat al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb l'objectiu de contribuir a la innovaci i presentar les experincies dels ajuntaments i empreses innovadores del territori. 

"La innovaci no pot ser una moda sin una obligaci, sobretot en el cas dels ajuntaments, que sn les administracions ms properes als ciutadans. Desprs de molt de treball i esforos, hem aconseguit que les institucions legalment competents en matria d'innovaci creguen en el paper dels municipis per a generar i impulsar un ecosistema innovador al nostre territori. Convenuts d'aquest paper de l'Administraci local i de l'enorme talent i potencial de la nostra terra, les ciutats que hem sigut reconegudes com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci per part del Govern central vam constituir el passat mes de maig la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, que presidisc", argumenta Benlloch. A ms de la presidncia, la seu de l'entitat s'ha situat tamb a Vila-real i, al costat de la ciutat ciutat, est formada pels municipis Alcoi, Alfs del Pi, Almussafes, Alzira, Gandia, Gata de Gorgos, Ontinyent, Salines, Torrent, Valncia i Villena. "La xarxa valenciana naix amb dos objectius. El primer s traslladar la cultura de la innovaci a l'estructura de les administracions; el segon s que aquesta cultura de la innovaci arribe a tots els territoris per a sumar esforos i competir junts amb el mn", assenyala. 

Benlloch tamb ha presentat en el frum valenci l'estratgia innovadora de Vila-real. En aquesta lnia, l'alcalde recorda que Vila-real forma part, des de l'any 2011, de la xarxa estatal Innpulso, formada per 68 municipis de tot l'Estat amb el ttol de Ciutat de la Cincia i la Innovaci -revalidat el 2015-. "La ciutat de Vila-real, en aliana sempre amb la societat i amb el teixit productiu local, est fent un esfor importantssim per diferenciar-se i posicionar-se en mbits d'oportunitat. Amb aquest objectiu, hem creat quatre grans marques de ciutat -Ciutat de la Salut i l'Esport, Ciutat de la Cincia i la Innovaci, Ciutat Educadora i Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments-, en el convenciment que una ciutat no pot ser viable si no es forma, genera i transfereix coneixement, si no innova i si no sap cuidar-se i cuidar dels altres", conclou l'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44673&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software