Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Serralvo: "La Generalitat compleix novament amb Vila-real en els Pressupostos de 2018"
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Serralvo: "La Generalitat compleix novament amb Vila-real en els Pressupostos de 2018"
mircoles, 08 de noviembre de 2017

Serralvo:

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha agrat pblicament a la Generalitat Valenciana el seu comproms amb Vila-real en els Pressupostos per al 2018. L'edil assegura que "almenys, aquesta Generalitat, formada per un govern progressista, s compleix amb les persones i inverteix malgrat haver heretat un deute de 42.000 milions d'euros". 

"Almenys aquest Consell compleix el que promet", assenyala. En aquest sentit, fa referncia als 40 milions d'euros que en 2017 ha oferit a tots els ajuntaments de Castell a fons perdut, "sense distingir entre partits poltics, com s feia el PP". Tamb ha destacat l'aportaci de 667.000 euros per a la Regidoria de Serveis Socials, "que s'ha triplicat en poc temps" i els 3,6 milions que aquest mateix any ha aportat a Vila-real per a plans d'ocupaci, que han beneficiat a 343 famlies. "Unes subvencions que mentre governaven els populars arribaven amb comptagotes i que, a ms, havia d'avanar el consistori i desprs esperar pacientment a la seua tornada", manifesta, al mateix temps que recorda que "ha hagut de ser aquesta Generalitat la que ens pagara els 1,7 milions pendents de la Biblioteca Universitria del Coneixement o el Palau de Justcia, que el PP va inaugurar, per que es va oblidar d'abonar". Per aquest motiu, l'edil defensa que la Generalitat "compleix novament amb la ciutat, perqu ara torna a haver diners per a executar la Ronda sud-oest que uns altres van paralitzar durant anys i perqu ara inverteix en les persones i no en vendre fum".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44679&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software