Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real activa la campanya informativa per a 'salvar' l'Hostal del Rei i promoure la seua...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real activa la campanya informativa per a 'salvar' l'Hostal del Rei i promoure la seua...
martes, 07 de noviembre de 2017

Vila-real activa la campanya informativa per a 'salvar' l'Hostal del Rei i promoure la seua recuperaci per al patrimoni municipal

L'Ajuntament de Vila-real acaba d'engegar la campanya informativa, de sensibilitzaci i valoritzaci del patrimoni enfocada a l'Hostal del Rei. Cartells, flyers i un vdeo sn els principals elements a travs dels quals es pretn fer difusi de la importncia de mantenir aquest important immoble histric, el ms antic i representatiu de la fundaci de Vila-real, situat en plena plaa porticada. L'immoble s monument nacional i protegit.

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha presentat oficialment la iniciativa, que sota el ttol Recuperem el nostre patrimoni. Salvem l'Hostal del Rei, destaca tres importants conceptes. "En primer lloc, posa de manifest que parlem d'una joia per al patrimoni local, i per tant, cal salvar-ho; en segon lloc, recalca que s cosa de tots, l'Hostal del Rei no pot quedar en mans privades, ja que no s un immoble qualsevol; s com si s'haguera venut la torre Motxa. Finalment, destaca que qui perd els orgens, perd la seua identitat", explica Obiol. "Incorporar aquest immoble histric al patrimoni municipal s una oportunitat histrica que no podem deixar passar", afegeix.

En aquest sentit, l'edil ha recordat que "tenim l'obligaci de protegir el poc patrimoni que tenim. I qui cuidar millor el patrimoni pblic que l'Ajuntament?", pregunta. "El que pretenem s que les instncies oportunes s'adonen que aquest edifici ha de ser del poble i per al poble", agrega.

A ms del cartell, que es repartir als establiments de la ciutat perqu els vens puguen conixer de manera grfica els motius d'aquesta reivindicaci, es lliuraran flyers en m on s'inclou informaci sobre les dates histriques ms significatives que ha viscut l'edifici. "El fullet arreplega des del 21 de novembre de 1276 fins al 28 de desembre de 1406, quan la reina Mara de Luna -dona del rei Mart l'Hum-, mor a l'histric enclavament", assegura Obiol. "Una campanya senzilla i directa, com el vdeo que s'ha elaborat i que circular per les xarxes socials", afirma.

"Estem obligats a iniciar aquesta campanya i ho fem amb molt de gust", ha destacat l'edil. "Volem que siga una campanya cordial i que no s'entenga com cap tipus d'amenaa cap a ning, per l'Ajuntament no renuncia al seu deure aconseguir i gestionar un smbol de la ciutat tan important i aix ho farem", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44681&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software