Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La guitarra protagonitza el cap de setmana a Vila-real amb els concerts de la V Setmana Trrega
jueves, 09 de noviembre de 2017

Vila-real est immersa en la celebraci del primer lustre de la Setmana Trrega, un festival internacional organitzat per l'Institut per al Desenvolupament Musical (IDM) amb el patrocini de l'Ajuntament de Vila-real i la collaboraci de Royal Classics i Marina d'Or. Guitarristes de mig mn acudeixen fins a la ciutat natal del mestre Francesc Trrega per a interpretar la seua msica universal. El que fa diferent i nic en el mn aquest festival s la possibilitat d'escoltar la integral del compositor. 

Desprs de cinc dies de concerts didctics en centres escolars, la V Setmana Trrega entra en el seu moment lgid. Aquest cap de setmana el programa ofereix dos concerts amb entrada lliure i gratuta, tots dos a les 19.00 hores. El dissabte la Casa dels Mundina acull el concert 'Integral Trrega' interpretat per Alfred Feenstra (Holanda), Spyros Kaniaris (Grcia) i David Eres Brun (Espanya), juntament amb el Cor Innuendo. Tal com explica l'organitzaci, "aquesta visi de la figura del gran compositor espanyol des de diverses esttiques i tradicions culturals, suposa una riquesa artstica que contribueix a la comprensi del gran patrimoni musical llegat pel mestre Trrega". 

Diumenge, l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn de Vila-real es vesteix de llarg per acollir la Gala Trrega en la qual participaran solistes de la talla de Anders Clemens ien (Noruega), Al Arango (Cuba) i David Eres Brun (Espanya). La gala comptar amb la participaci d'entitats com l'Estudi de dansa Cristina Lozano, l'Escola de dansa Mnica Parra, Rythme escola de dansa i arts, l'acadmia de la dansa M Pilar Esquerre, l'Escola de dansa Cristina Ros, el Centre municipal de les arts Rafel Mart de Viciana, el Cor de la Uni Musical La Lira, el Cor CP Botnic Calduch, el Cor Fundaci Flors i el Cor CP Pintor Gimeno Barn. En total, ms de 100 artistes en l'escenari per a homenatjar la figura de l'illustre msic.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44695&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software