Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Els horts urbans Fila 13 adjudiquen dues parcelles a usuaris en llista d'espera i programen la...
sbado, 11 de noviembre de 2017

Els horts urbans Fila 13 adjudiquen dues parcelles a usuaris en llista d'espera i programen la renovaci de contractes

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic de Vila-real acaba d'adjudicar a dos usuaris en llista d'espera dues parcelles lliures dels horts urbans. El regidor de l'rea, Josep Pasqual Sancho, explica que, "tot i que en l'actualitat tot el recinte est al complet, sempre hi ha algun cas de persones que renuncien a seguir fent s del seu espai, per la qual cosa aprofitem per a donar pas a altres vens que s desitgen aprendre a conrear".

En aquest sentit, anuncia que 32 de les parcelles en s venceran el contracte l'any que ve, per la qual cosa tornaran a ser sortejades al mes d'abril. "En 2018 es compliran tres anys des de la creaci dels horts urbans i les persones que han ocupat terrenys des del primer dia -abans de l'ampliaci del projecte- i han anat fent renovacions anuals hauran assolit el mxim establert", explica. "No obstant a", puntualitza, "tots ells podran tornar a sollicitar parcella i, en cas que se'ls adjudique, s'intentar que tornen a ocupar la mateixa, ja que molts han realitzat xicotetes inversions en material de reg o altres elements necessaris per als seus cultius". En tot cas, aquells que es presenten per primera vegada tamb tindran opcions d'obtenir l'adjudicaci, ja que, de moment, se sap que hi haur quatre apartats lliures per a nous usuaris. "Estem treballant en un canvi d'ordenana, perqu es puga aplicar ja a l'abril, per la qual cosa una vegada estiga tot a punt anunciarem amb temps els terminis perqu tothom puga participar".

En total, els horts urbans Fila 13 compten amb 43 parcelles de al voltant de 40 metres quadrats, tres ms de 73 metres per a associacions i una ms per a compostatge. El 44% dels espais est ocupat per vens majors de 45 anys; el 29% sn jubilats, i el 27% sn estudiants o treballadors a temps parcial.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44709&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software