Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Setmana Trrega acomiada una edici d'excellent
lunes, 13 de noviembre de 2017

La Setmana Trrega acomiada una edici d'excellent

La V Setmana Trrega organitzada per l'Institut per al Desenvolupament Musical (IDM), amb el patrocini de l'Ajuntament de Vila-real, fa balan d'una edici que ha estat marcada per la maduresa del festival i per moments molt emotius com la gala del diumenge o l'actuaci de solistes de talla internacional. Aquesta cinquena edici ha servit per afermar un format de festival i, sobretot, per a aconseguir el favor del pblic. En les dues actuacions del cap de setmana, la Integral de dissabte i la gala de diumenge, s'ha penjat el cartell d'aforament complet. 

El primer pis de la Casa dels Mundina es va revelar xicotet per a la quantitat de vens i venes de Vila-real que van acudir a gaudir de la Integral amb una gran actuaci dels dos artistes internacionals, l'holands Alfred Feenstra i el grec Spyros Kaniaris. El cor Innuendo va posar la guinda a la jornada musical. 

Un dels moments culminants d'aquesta edici va ser la gala del diumenge a l'Auditori de Vila-real. Les actuacions dels diferents ballets i cors convidats van omplir d'entusiasme i illusi l'escenari amb les ganes d'aquestes joves promeses. "Va ser molt emocionant tocar al costat d'aquests joves que desprenien tanta energia. Quan van sonar els acords de Recuerdos de la Alhambra i 100 veus van entonar la can a tots se'ns va posar la carn de gallina. Aquest ser un record inesborrable", assenyala el director artstic del festival, David Eres Brun. Diumenge van ser els guitarristes Al Arango, de Cuba; Anders Clemens, de Noruega, i el mateix David Eres Brun, d'Espanya, els encarregats d'interpretar les melodies del genial compositor vila-realenc. 

"Enguany ms que mai hem notat l'afecte dels vens. Vila-real pren conscincia que est servint d'altaveu a un esdeveniment cultural amb figures de primer ordre. Ha sigut molt emotiu veure com la gent els demanava autgrafs i volia fer-se una foto amb els solistes", abunda David Eres Brun. 

La V Setmana Trrega s'acomiada amb la satisfacci del deure complit mentre l'organitzaci reposa forces per a preparar la segent cita. La voluntat dels seus creadors s que la sisena edici faa encara ms gran la Setmana Trrega amb el llegat del msic com a bandera.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44727&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software