Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Els Premis Globalis 2017 tanquen diumenge que ve el termini de presentaci de candidatures
lunes, 13 de noviembre de 2017

Els Premis Globalis 2017 tanquen diumenge que ve el termini de presentaci de candidatures

La presentaci de candidatures per als Premis Globalis edici 2017, l'objectiu dels quals s guardonar els millors projectes empresarials a la innovaci de la provncia, est oberta fins a diumenge que ve 19 de novembre a les 15 hores. La Fundaci Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la quarta edici dels Premis Globalis, a travs dels quals vol identificar, reconixer, promoure i divulgar l'esfor dels emprenedors que estan al capdavant de joves iniciatives empresarials. Els guardons pretenen posar en relleu tant els esforos com les capacitats per portar endavant els projectes empresarials presentats, mostrant exemples que animen iniciatives semblants.

Entre les novetats d'aquesta edici destaca la vinculaci al municipi de Vila-real, que ser valorat positivament per deixar de ser un requisit indispensable per als aspirants a aquesta convocatria. Al mateix temps, el jurat encarregat de fallar els guardons atorgar un primer premi valorat en 1.500 euros, patrocinat per Multipticas, i dos accssits de 500 euros, patrocinats per Dolores Corts i Vidres, a ms del Premi Trajectria, que patrocina la Fundaci Jos Soriano. Tamb sn patrocinadores les empreses Esmalglass-Itaca, lite Cementos i Auto-Real Vila-real.

D'altra banda, es concedir el guard "Vila-real Innpulso", que s'atorga junt amb l'Ajuntament, reconeixement per a l'empresa que representar a la ciutat de Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci. Aquest guard ser per a una empresa que s'ubique o tinga vinculaci amb la ciutat.

Poden participar en els premis pimes, cooperatives, empresaris individuals, comeros i establiments hostalers, independentment de la forma jurdica, que hagen iniciat l'activitat desprs de l'any 2011, i que possesquen un carcter innovador, entenent-se eixa innovaci en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, comercialitzaci).

Els candidats que s'animen a participar en aquesta edici hauran d'omplir i enviar per correu electrnic el formulari de la seua candidatura, presentant l'empresa, producte, oportunitat detectada, entre altres punts. Els finalistes hauran de defensar la seua empresa enfront del Jurat Avaluador, format per les entitats de la provncia ms significatives en matria d'innovaci i emprenedoria. Els interessats poden descarregar-se les bases de la convocatria i el formulari de participaci en www.fundacionglobalis.org

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44725&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software