Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El jurat dels Premis Globalis 2017 es reuneix per a conixer i avaluar els joves projectes...
jueves, 30 de noviembre de 2017

El jurat dels Premis Globalis 2017 es reuneix per a conixer i avaluar els joves projectes innovadors finalistes

L'alcalde de Vila-real, com a president de la Xarxa Valenciana de Ciutats Innovadors, Jos Benlloch, juntament amb l'edil d'Innovaci, Mnica Maas, i Francisco Negre, soci fundador de Globalis, ha participat aquest mat en la reuni del jurat dels Premis Globalis, que es lliuraran el prxim 14 de desembre. Els guardons, que concedeix la Fundaci Globalis amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real, reconeixen la component d'innovaci de joves empreses i els esforos per impulsar noves iniciatives empresarials. 

Les empreses finalistes han exposat els seus projetes davant el jurat, que, a ms de l'alcalde i Maas, est format per la responsable servei PROP de la Cambra de Comer i responsable del Viver de Vila-real, Pilar Querol; Antoni Castell en representaci de la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real; David Cabedo, director d'Espaitec; Manuel Moreno, d'Innovaci grup Zeta, Vicente Nebot, assessor en Sniors Espanyols per a la Cooperaci Tcnica (SECOT); Anabel Ibez, en representaci del CEEI Castell; i en representaci de les empreses patrocinadores han assistit Oscar Colomer, CEO adjunt de l'empresa Dolores Corts, i Gracia Segarra en representaci de la Fundaci Jos Soriano, al costat de Multipticas, Vidres i les firmes Esmalglass-taca, Elite Cementos i Auto-Real Vila-real. En aquesta edici dels Premis Globalis els finalistes sn Sintelsys, vinculada a la tecnologia i el turisme; Catness Game Studios, dedicada a la tecnologia, videojocs i realitat virtual; Vampirako Studio, amb un model de negoci basat tamb en l'rea tecnolgica i de videojocs unit a la Responsabilitat Social; Sepiia 2080, del camp de la moda i la tecnologia online; i la acadmia d'angls Espad, l'activitat de la qual se centra en l'educaci.

Cadascun dels finalistes d'aquesta edici ha detallat el seu projecte, responent a les preguntes dels membres del jurat, durant una sessi de ms de tres hores celebrada al Viver d'Empreses que la Cambra de Comer de Castell t a Vila-real. Benlloch ha destacat el component innovador dels projectes presentats en un certamen "que es consolida en aquesta edici, obrint les fronteres ms enll de l'mbit local, per a reconixer els esforos dels nostres joves emprenedors per portar endavant iniciatives empresarials que donen resposta a les noves realitats i reptes amb solucions tamb noves; a s ser innovador". "A Vila-real, com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci, tenim un comproms i una aposta ferma per fomentar en el nostre entorn un ecosistema innovador que afavorisca l'economia i les oportunitats. Iniciatives com els Premis Globalis sn claus en aquest objectiu", agrega.

Els Premis Globalis atorgaran un primer premi valorat en 1.500 euros, patrocinat per Multipticas, i dos accssits de 500 euros patrocinats per Dolores Corts i Vidres. Tamb es concedeix el Premi Trajectria, patrocinat per la Fundaci Jos Soriano, i el Vila-real Innpulso, que concedeix l'Ajuntament a la jove empresa innovadora del municipi que representar a Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci. Els premiats es donaran a conixer el 14 de desembre, a les 13.30 hores, a la BUC de Vila-real com a colof a la jornada del Focus Pime i Emprenedoria, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que engloba tots els agents de l'ecosistema emprenedor de les comarques centrals de la provncia de Castell. Aquesta jornada comenar a les 9.00 hores amb una presentaci institucional del secretari general adjunt de Foment de la Innovaci Empresarial, Juan Manuel Garrido. Posteriorment, es duran a terme unes taules d'experincies i conclour la jornada un plenari de la m d'Alfons Cornell, a les 12.30 hores, a la qual seguir el lliurament dels Premis Globalis 2017.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44955&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software