Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El primer Frum d'Ocupaci i Emprenedoria Ocupa't bat rcords amb 430 inscrits per a aconseguir...
jueves, 30 de noviembre de 2017

El primer Frum d'Ocupaci i Emprenedoria Ocupa't bat rcords amb 430 inscrits per a aconseguir una oportunitat laboral

Un total de 430 persones han participat en el primer Frum d'Ocupaci i Emprenedoria, Ocupa't, organitzat per la Regidoria d'Economia i Joventut a l'Espai Jove, on s'ha posat en contacte a un total de 16 empreses i entitats collaboradores amb candidats a ocupar una de les 70 ofertes de treball disponibles. El regidor de l'rea, Xavier Ochando; la regidora de Joventut, Gemma Gil, i la directora general d'Ocupaci i Formaci del Servef, Roco Briones, han donat la benvinguda als assistents, que han pogut participar durant tot el mat en una dotzena de xarrades i tallers i en les entrevistes programades amb les empreses i entitats collaboradores.

"El primer frum Ocupa't ha superat totes les expectatives, ja que a falta d'un dia de tancar el termini d'inscripcions ja duplicvem la xifra de persones registrades en l'anterior convocatria que es va fer sota el ttol Emplea-T i en noms un dia el nombre d'assistents es va incrementar en 130 persones ms, fins les 430", explica Ochando. "D'elles, 70 persones poden eixir amb una nova oportunitat laboral sota el bra", assenyala el regidor, qui destaca la implicaci de les empreses collaboradores. "Hem tingut estands d'entitats pbliques, companyies importants del sector cermic, txtil, bricolatge, esports, grans superfcies i tamb empreses de recursos humans, que han posat a la disposici dels assistents ofertes molt interessants per a una incorporaci immediata", explica.

A ms dels estands i entrevistes, diferents experts han impartit conferncies i tallers prctics per a cercar ocupaci, superar qualsevol procs de selecci i millorar la motivaci. "Estem molt orgullosos de com ha transcorregut l'esdeveniment i, sobretot, que tanta gent haja pogut trobar avui una motivaci per a seguir avant, b siga amb un treball o amb noves idees per a crear la seua prpia empresa o per a superar entrevistes", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44957&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software