Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Teresa Duch guanya els Premis Maig, que a partir de la prxima edici rebran el nom Memorial...
jueves, 30 de noviembre de 2017

Teresa Duch guanya els Premis Maig, que a partir de la prxima edici rebran el nom Memorial Pasqual Batalla

Teresa Duch, amb el relat Les flors, ha estat la guanyadora absoluta dels Premis Maig de narrativa breu, dotat amb 600 euros. Jos Bernat Santacreu, amb Cristall romput, ha quedat segon i s'endur un premi de 300 euros. Els premis, amb 21 anys d'existncia, els convoca l'Associaci Cultural El Guitarr, de Vila-real, amb la collaboraci de l'Ajuntament de la ciutat, a travs de la Regidoria de Normalitzaci Lingstica.

La guanyadora, Teresa Duch, viu a Tarragona i no s nova en el terreny de la narrativa. L'any 2012 va publicar el recull de contes Viatges inslits de viatgers abrandats; el 2016, la novella Les cadenes subtils, i el 2017, El silenci de Vallbona. Aquestes dues formen part d'una saga de novella negra. A ms, mant a la xarxa el blog Salsa-ficci i collabora amb una columna d'opini en el setmanari local de Tarragona, Notcies TGN.

El finalista, Jos Bernat Santacreu, s de Benissa (Alacant). Com a escriptor de relats curts, ha guanyat el V Concurs Mestre Toms Esp (2013, el Verger, Alacant). A ms, ha estat finalista en el II Concurs internacional de GEEPP Ediciones (2015, Melilla), en el I Concurs de literatura hiperbreu Canibaal (2016, Valncia), en el II Premi nacional de narrativa breu Villa de Madrid (2017) o el III Concurs de microrelats de Godella (2017).

Enguany, els Premis Maig han tingut una significaci especial perqu han homenatjat el difunt regidor Pasqual Batalla, "una pea clau en la consolidaci del prestigi del certamen", segons ha expressat el conductor de l'acte, i membre de l'organitzaci, l'escriptor Vicent Us. Per aquesta ra, a partir de la prxima edici, els premis passaran a denominar-se Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla.

L'acte ha servit tamb per a presentar el llibre Maig 2007-2016, que recull les narracions guardonades en les edicions 11-20 del certamen. Per parlar-ne, han intervingut Dolors Pedrs, la directora d'Edicions 96, que ha dut a terme la publicaci; i Enric Forner, el guanyador de l'edici anterior, que ha parlat en representaci de la resta de guardonats, alguns dels quals tamb han assistit a l'acte. Els parlaments del regidor de Normalitzaci Lingstica, Santi Cortells; de l'alcalde, Jos Benlloch, i l'actuaci de Miquel Gil han posat el punt i final al lliurament d'aquesta edici dels Premis Maig.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44959&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software