Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Aplec de Nadal convoca la tercera edici amb 100 places per a afavorir la conciliaci i...
viernes, 01 de diciembre de 2017

El Aplec de Nadal convoca la tercera edici amb 100 places per a afavorir la conciliaci i l'atenci als xiquets en vacances

L'Aplec de Temps Lliure convoca per tercer any consecutiu una edici especfica per a les vacances nadalenques. La iniciativa, impulsada de manera pionera pel departament de Serveis Socials per a garantir l'atenci dels menors en totes les poques de vacances escolars, ha obert ja el termini d'inscripcions, que podran formalitzar-se fins al 10 de desembre en el formulari habilitat al web http://aplecdetempslliure.vila-real.es.

El tercer Aplec de Nadal, dirigit a xiquets i xiquetes de Vila-real d'entre 3 i 16 anys empadronats a Vila-real, oferir 100 places, dividides entre els collegis Pintor Gimeno Barn i Pasqual Ncher. En tots dos centres, la campanya, que tindr lloc del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, proposa activitats gratutes de carcter ldic-educatiu, com tallers, jocs esportius o gimcanes. El programa incorpora tamb servei de menjador i desdejunis, amb preus reduts i bons.

El regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, destaca l'excellent acollida de les dues primeres edicions de l'Aplec de Nadal i la importncia "d'oferir a les famlies de Vila-real recursos per al temps lliure dels menors". "El programa segueix consolidant-se com una aposta fonamental per a afavorir la conciliaci familiar i garantir la correcta atenci dels xiquets de manera inclusiva". El 12 de desembre se celebrar el sorteig pblic que marcar l'ordre de les inscripcions i el dia 15 es publicar la llista d'admesos.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44971&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software