Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real abona els 182.000 euros de la paga de l'1% d'increment salarial als treballadors...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real abona els 182.000 euros de la paga de l'1% d'increment salarial als treballadors...
domingo, 03 de diciembre de 2017

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real aprovar dem el pagament de l'1% d'increment salarial als funcionaris i personal municipal autoritzat per aquest any pel Govern central. En total, s'abonaran 182.124 euros, corresponents a l'actualitzaci de nmines des de l'inici de l'exercici pressupostari, desprs de diversos anys de congelaci salarial durant el perode de la crisi. 

"L'equip de govern de Vila-real sempre hem mostrat el nostre comproms amb el sector pblic i amb els drets dels treballadors; per aix, una de les primeres decisions que vam adoptar en assumir el govern municipal en 2011 va ser recuperar als treballadors acomiadats en l'anterior legislatura pel Partit Popular. Un PP que, a ms, des del Govern central no ha fet una altra cosa que posar traves a la prestaci de serveis pblics a la ciutadania, impedint durant tots aquests anys contractar personal municipal", argumenta l'alcalde, Jos Benlloch. De fet, les restriccions i taxes de reposici dictades per l'Executiu central han provocat que l'Ajuntament compte amb 40 funcionaris menys que en anteriors poques, "malgrat haver multiplicat els serveis durant els sis ltims anys", puntualitza l'alcalde, qui incideix tamb en la prdua de poder adquisitiu soferta pels empleats pblics. 

La paga de l'1% als funcionaris s'abonar a travs del fons d'imprevists i no classificats reservat al pressupost de 2017. "Hem estat en tot moment previsors i responsables; per aix, incloem des del primer dia en aquest fons la previsi de l'increment salarial dels empleats pblics, a l'espera que el Govern central autoritzs l'actualitzaci", recorda el primer edil. El pagament de l'increment salarial es fa efectiu desprs de la modificaci de crdits aprovada a finals d'octubre.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44981&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software