Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Langui i 1.500 xiquets de Vila-real alcen la veu per a cercar valents contra l'assetjament...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Langui i 1.500 xiquets de Vila-real alcen la veu per a cercar valents contra l'assetjament...
domingo, 03 de diciembre de 2017

El Langui i 1.500 xiquets de Vila-real alcen la veu per a cercar valents contra l'assetjament escolar a Escultor Ortells

El collegi pblic Escultor Ortells de Vila-real ha acollit la visita del popular cantant i actor madrileny Juan Manuel Montilla, El Langui, en un acte organitzat per l'associaci Aludme, amb el suport de l'Ajuntament, per a conscienciar els ms menuts sobre la importncia de lluitar contra l'assetjament escolar.

Uns 1.500 xiquets de diferents centres educatius s'han donat cita al pati d'Escultor Ortells, on s'ha narrat la Historia de Potami en forma de contacontes amb msica i on han pogut escoltar les paraules del raper, que no noms s'ha encarregat de transmetre als alumnes la necessitat de conviure en un entorn pacfic, sin que els ha comminat a no guardar silenci davant qualsevol forma d'assetjament. "Jo tinc parlisi cerebral perqu em va faltar oxigen en nixer, per al contrari del que pugueu pensar, jo no vaig patir bullying, perqu tenia amics que m'ajudaven quan alg es burlava de mi", ha explicat. "Els meus companys em defensaven, avisaven els professors i els pares i grcies a la seua ajuda l'assetjament no va frenar els meus somnis", afegeix, "per a, tots heu de fer el mateix, perqu qui pateix aquest problema ho passa molt malament, est trist i no rendeix en els estudis ni vol eixir de casa, i a ho hem d'evitar. El bullying necessita que tots donem la cara i ens posicionem per a ajudar el feble", afirma.

Desprs d'atendre les preguntes dels alumnes, l'actor d'El Chiringuito de Pepe ha interpretat la can Se buscan valientes, que va protagonitzar la campanya "12 meses" de Mediaset, en la qual ha comptat amb la collaboraci de tots els assistents a la cita, abillats amb gorres i cors, que han repetit la tornada amb el cantant.

L'alcalde, Jos Benlloch, ha destacat la "lluita" de la famlia de Jess Dueas, alumne d'Escultor Ortells que pateix distonia mioclnica, una malaltia rara per a la qual els seus pares cerquen tractament de la m de l'associaci Aludme. "Estem emocionats amb la resposta que ha tingut aquesta actuaci i, sobretot, per la lluita d'aquesta famlia per la dignitat i per intentar cercar solucions al problema de Jess, perqu si ja s dur patir una malaltia, ms dur s no tenir informaci sobre aquesta, i Vila-real, com a ciutat solidria i innovadora bolcada amb les causes socials, no podia quedar-se al marge". "Noms hem fet el que hem de fer quan tenim l'honor de representar la nostra ciutat i a sn xicotetes grans coses que et fan alar-te cada mat amb ms fora", afirma, "hui ha sigut un dia histric i els xiquets han reflexionat sobre el bullying, cal bandejar-ho de la nostra societat", manifesta.

Per la seua banda, la fundadora d'Aludme i mare de Jess Dueas, Marina Martn, ha agrat tot el suport dels voluntaris, el centre educatiu -per cedir les installacions-, de la resta de collegis que s'han implicat, aix com d'El Langui i de l'Ajuntament, "perqu sense ells no haguera sigut possible i grcies a la seua ajuda, hem recorregut la meitat del cam". "L'associaci ha crescut molt en molt poc temps i tenim l'ajuda de l'Hospital Sant Joan de Du, de Barcelona, que investiga la malaltia". "Noms volem un tractament per al nostre fill, al qual acceptem tal com va venir al mn, per necessitem solucions perqu tinga una millor qualitat de vida", destaca i fa una crida perqu "tots siguem capaos d'adonar-nos que tots som diferents, cadasc s d'una manera i cal acceptar la diversitat de les persones".

Ms imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44985&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software