Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Consorci del Millars aprova el pressupost de l'any que ve, amb 270.000 euros per a promoure i...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consorci del Millars aprova el pressupost de l'any que ve, amb 270.000 euros per a promoure i...
martes, 05 de diciembre de 2017

El Consorci del Millars aprova el pressupost de l'any que ve, amb 270.000 euros per a promoure i posar en valor el paisatge protegit

La Junta Directiva del Consorci del Millars ha celebrat una nova Junta de Govern a Vila-real, encapalada per l'alcalde de Vila-real i president del consorci, Jos Benlloch, per tal d'aprovar el pressupost de l'organisme de cara a l'any que ve, exercici que comptar amb 270.000 euros per a seguir promovent, protegint i posant en valor el paratge. En la reuni, han participat tamb el regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic de Vila-real, Josep Pasqual Sancho, i representants de les altres institucions que formen part del consorci: els ajuntaments d'Almassora i Borriana, la Diputaci de Castell i la Generalitat Valenciana.

"El paisatge de la desembocadura del Millars s un entorn de valor incalculable, tant des del punt de vista natural, como social, cultural i, fins i tot, com a recurs econmic. Un pulm verd de tota l'rea de la Plana que devem promoure i protegir des de les administracions implicades. En aquest objectiu, el treball que venim desenvolupant des del Consorci del Millars s fonamental", assenyala Benlloch. Per a poder portar endavant aquesta tasca, el pressupost de l'organisme es nodreix de les aportacions dels municipis que hi formen part, amb 60.000 euros de cada Ajuntament, a ms dels 90.000 euros que aporta la Diputaci de Castell. En el captol de despeses, s'inclouen partides per a beques o premis, a ms de mobiliari urb i, sobretot, despesa corrent, en la qual destaquen activitats de promoci i difusi del paratge.

La reuni del Consorci ha servit tamb per aprovar el pressupost per a la reparaci de les baranes de fusta a la senda botnica. "La senda botnica s un dels elements del paisatge protegit ms coneguda i utilitzada. Per, degut al pas dels anys i al fet d'estar a la intemprie en una zona humida, a ms d'actes vandlics que s'hagen pogut produir, alguns dels elements del mobiliari urb estan en molt mal estat i s necessari reposar-los", explica el president de l'entitat. El pressupost de l'actuaci s'ha fixat en 777 euros i suposar el sanejament o substituci d'uns tres quilmetres de tanques i postes de fusta al llarg de tot el recorregut de la senda, tant a la zona de l'ermita de Santa Quitria com al Termet de la Mare de Du de Grcia. Les actuacions de millora en la ruta del Millars es completaran amb una inversi de 2.758 euros per a la reposici i millora dels miradors situats a la marge d'Almassora.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44991&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software