Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Focus Pime arriba a Vila-real amb la jornada 'L'ABC de la innovaci' per a professionals i...
lunes, 04 de diciembre de 2017

Focus Pime arriba a Vila-real amb la jornada 'L'ABC de la innovaci' per a professionals i emprenedors de Castell

La Biblioteca Universitria del Coneixement de Vila-real acollir el prxim dia 14 la jornada L'ABC de la innovaci, que s'emmarca en el projecte Focus Pime i Emprenedoria, impulsat per la Generalitat Valenciana a travs de l'Institut Valenci de la Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinanat pels Fons FEDER. La jornada compta tamb amb la implicaci dels Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) i de la Fundaci Globalis.

La sessi, que es desenvolupar de 9.00 a 14.00 hores, englobar tots els agents de l'ecosistema emprenedor de les comarques centrals de Castell per a promoure la innovaci com a factor estratgic i contribuir a la competitivitat del territori. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha presentat la jornada juntament amb el director del CEEI Castell, Justo Velln, i el president de la Fundaci Globalis, Juan Vicente Bono. El programa de la sessi inclour taules paralleles sobre innovaci social i empresarial, de la m de representants d'entitats i empreses de diferents sectors, i sobre innovaci en l'Administraci, que comptar amb la participaci de l'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, Jos Benlloch. "A ms d'exposar les seues experincies, es posar de manifest el paper que exerceixen les administracions locals sobre la innovaci en el municipi a travs de la creaci d'infraestructures, incentius fiscals a la innovaci o programes especfics per a afavorir-la", explica l'edil, que recorda que "en el cas de Vila-real, comptem amb el ttol de Ciutat de la Cincia i la Innovaci des de 2011, distinci que vam renovar el 2015 i motiu pel qual seguim avanant per a mantenir-nos com un referent en l'mbit de la innovaci".

La jornada comptar tamb amb la participaci d'Alfons Cornell, un dels referents de l'mbit de la innovaci a nivell europeu i cofundador de Co-society, que oferir la xarrada Com innovar? El que he aprs en 20 anys, en la qual parlar sobre la necessitat d'innovar per a adaptar-se als canvis en les preferncies dels clients i a les noves prestacions tecnolgiques, que se sumen a l'exigncia de productes innovadors en els mercats globals per a poder seguir competint. En aquest sentit, el director del CEEI ha assegurat que la innovaci s "la principal font per a generar valor en el teixit socioeconmic de qualsevol territori".

Tancar la sessi el lliurament dels Premis Globalis, que concedeix l'entitat amb la collaboraci de l'Ajuntament, i que "reconeixen el component d'innovaci de joves empreses i els esforos per impulsar noves iniciatives empresarials", apunta Juan Vicente Bono. El primer premi estar dotat amb 1.500 euros, patrocinat per Multipticas, i hi haur dos accsits de 500 euros patrocinats per Dolors Corts i Vidres. Tamb es concedir el Premi Trajectria, patrocinat per la Fundaci Jos Soriano, i el Vila-real Innpulso, que concedeix l'Ajuntament a la jove empresa innovadora del municipi que representar a Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci. Els interessats en participar a la jornada poden inscriure's a travs de l'enlla: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es

Focus Pime i Emprenedoria s una iniciativa de la Generalitat Valenciana, a travs de l'IVACE, concebuda per a dinamitzar l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana, amb la participaci de tots els agents implicats. La provncia acull un total de vuit de les ms de 20 jornades desenvolupades al llarg del 2017, a ms de l'acte central, que va tenir lloc el 28 de setembre en el Auditori i Palau de Congressos de Castell.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44995&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software