Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Serralvo defn la gesti municipal de la contribuci, que mant els rebuts congelats des de 2011
jueves, 01 de agosto de 2019

Serralvo defn la gesti municipal de la contribuci, que mant els rebuts congelats des de 2011

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha lamentat la "demaggia" de l'oposici municipal, davant l'anunci de l'equip de govern d'estudiar una possible actualitzaci de l'IBI, desprs de vuit anys congelada. Serralvo recorda que en l'actualitat el rebut de la contribuci est al mateix nivell de 2011 i que, al contrari de les "mentides" de l'oposici, no noms no s'ha apujat tres vegades sin que fins i tot es va arribar a abaixar. 

"Desprs de la sagnia del PP, que va apujar la contribuci a tots els vila-realencs de l'ordre d'un 20% anual, nosaltres vam ser l'equip de govern que, per primera vegada en la histria, va aprovar una abaixada de la contribuci histrica en l'any 2014, que, ms tard, llastrats per les sentncies, empastres i contingncies urbanstiques del PP, vam haver de compensar tornant als valors de 2011, que no han augmentat en aquests vuit anys", recorda el portaveu municipal. 

"Ara", incideix, "si s'est valorant la possibilitat d'actualitzar l'IBI, s novament a causa de la situaci econmica motivada per l'herncia del Partit Popular, amb ms de 44 milions d'euros pagats ja en sentncies i contingncies urbanstiques, factures als calaixos dels governs del PP i el prstec de 20 milions subscrit pels populars en 2009, del qual s'han pagat ja 10 milions ms els interessos". "Cada any, disposem de sis milions menys dels que tenia el PP per a gestionar la ciutat. Tant el Partit Popular com Ciudadans i Comproms ho saben perfectament i, en lloc d'arrimar el muscle i ajudar la ciutat a eixir endavant, prefereixen la demaggia i faltar a la veritat. El que no podem consentir s que Vila-real estiga parada i dedicar-nos noms a pagar els empastres dels altres, com ells voldrien. Vila-real no deixar d'avanar", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52979&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software