Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El govern local xifra en 44 milions la quantitat pagada en vuit anys per "empastres, sentncies...
mircoles, 31 de julio de 2019

El govern local xifra en 44 milions la quantitat pagada en vuit anys per

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest mat dos expedients de modificaci de crdits per valor de 470.000 euros, procedents dels romanents de 2018 i destinats en la seua major part a dotar les partides pressupostries i el pagament a provedors, afectades pel pagament de contingncies urbanstiques i prstecs heretats dels governs del PP. En concret, l'equip de govern xifra en 44 milions d'euros la quantitat pagada en els ltims vuit anys. 

"Aquest expedient de suplement de crdit ens permet positivar les partides que en aquests moments estan en negatiu i dotar-les mnimament per a poder gestionar els prxims mesos i cobrir les necessitats de la ciutat en qestions com el manteniment de collegis o installacions esportives, activitats d'associacions, etc", valora el president de la Comissi d'Hisenda, Xus Madrigal, qui incideix que aquesta operaci permetr tamb fer front a alguns pagaments pendents a provedors "desprs de les dificultats econmiques, fruit dels empastres, sentncies i prstecs heretats de l'anterior etapa del Partit Popular". Referent a aix, Madrigal ha xifrat en 44 milions d'euros la quantitat pagada per l'Ajuntament de Vila-real en els ltims vuit anys en factures en els calaixos (9 milions), sentncies, convenis i altres contingncies urbanstiques (25,2 milions) i els 10 milions amortitzats ja del prstec de 20 milions d'euros subscrit pel Partit Popular l'any 2009. "Ms de 7.300 milions de les antigues pessetes; una mitjana de 5,5 milions d'euros cada any que deixem de destinar a altres qestions", lamenta el regidor. 

A ms d'aquest suplement de crdits, s'ha aprovat tamb un expedient de crdits extraordinaris en el qual s'inclouen 10.945 euros per a crear aparcament al carrer de Jaume Roig. "Aquesta modesta inversi ens permetr dotar de prquing a una zona amb molta necessitat, prxima tamb a la piscina municipal Yurema Requena", valora. L'altra dotaci de l'expedient, 6.000 euros, es destinar a un conveni amb el Bisbat de Sogorb-Castell per a la substituci de la porta de l'esglsia dels Sants Evangelistes, afectada per corc. Aquesta quantitat se sumar a la recollida per la prpia parrquia i a l'aportaci del Bisbat per a fer possible aquesta acci. 

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52973&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software