Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Una zona verda, font d'aigua i porta d'accs completen les dotacions de l'aulari del Sarthou,...
sbado, 03 de agosto de 2019

Una zona verda, font d'aigua i porta d'accs completen les dotacions de l'aulari del Sarthou, que avana a bon ritme

La regidora d'Educaci, Aida Beteta, ha visitat els treballs de construcci del nou aulari d'infantil del collegi Carles Sarthou per a conixer l'estat de les obres, juntament amb tcnics del departament d'Urbanisme, de la Conselleria d'Educaci, empresa i direcci del centre. Els treballs, amb un pressupost d'adjudicaci d'1.170.000 euros, dotaran al collegi d'un nou edifici d'aules per a les unitats d'educaci infantil. A ms, tal com es va avanar en la reuni, el projecte contempla tamb la creaci d'una zona verda entre el gimns i l'aulari, la installaci d'una font aigua al pati de Primria i una nova porta d'accs per a afavorir la seguretat de la comunitat educativa, entre altres actuacions.

"La construcci de l'aulari de Carlos Sarthou avana segons el que es preveu, en temps i tamb en la dotaci de xicotetes actuacions que milloraran la qualitat de vida en el centre. Amb aquest objectiu, tal com s'ha valorat amb la direcci, una de les principals accions que s'inclouen en el projecte s la creaci d'una zona enjardinada entre el gimns i l'edifici, que dote de major espai verd el recinte", assenyala Beteta. "D'aquesta manera, l'increment de superfcie construda a l'interior del recinte del collegi, tal com ha reclamat sempre la comunitat educativa, es veur compensat amb aquesta rea que esponjar l'espai", valora la regidora. D'altra banda, els eucaliptus situats a la zona de la tanca seran substituts per arbratge autcton de creixement lent, que no afecte el sl.Una font d'aigua i l'habilitaci d'una pista d'handbol en l'actual pati de terra sn altres de les actuacions que inclou el projecte, les obres del qual van comenar el mes de juny.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52993&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software