Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Ajuntament, Gats de Barri i l'associaci de Cervantes avancen en el projecte de control de...
viernes, 02 de agosto de 2019

Ajuntament, Gats de Barri i l'associaci de Cervantes avancen en el projecte de control de colnies felines

La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, i la regidora de Participaci Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, s'han reunit aquesta setmana amb l'associaci Gats de Barri i l'associaci de vens de Cervantes per a avanar en el projecte de creaci d'un espai pilot controlat per a les colnies de gats. L'objectiu s habilitar un espai en el qual Gats de Barri, a travs del conveni de 5.000 euros amb l'Ajuntament, puga fer-se crrec del control, esterilitzaci i cura dels animals, a ms del manteniment del recinte en ptimes condicions.

"En aquesta primera reuni, Gats de Barri ha explicat a l'associaci de Cervantes quin s el seu treball diari i el seu objectiu en el control de les colnies felines, encara que la idea s que, una vegada passades les festes patronals de setembre, puga celebrar-se una reuni ms mplia amb els vens del barri, on es localitza una d'aquestes colnies, perqu puguen conixer al detall quina s la comesa de l'entitat i com podem avanar en programes que permeten compatibilitzar el respecte als animals amb la salubritat, higiene i bon estat de l'espai pblic, problemes que poden provocar a vegades les colnies incontrolades", explica Caravaca. Des de l'any 2018, l'Ajuntament destina 5.000 euros a un conveni de collaboraci amb Gats de Barri, amb l'objectiu que el collectiu puga desenvolupar el programa de captura, solta i esterilitzaci dels felins, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida tant dels vens com dels animals.

"L'equip de govern de Vila-real hem demostrat sempre una sensibilitat especial cap als animals domstics, amb un ampli desplegament de parcs canins, programes especfics per a les mascotes i convenis amb entitats com a SOS Manada i la prpia Gats de Barri. Acord aquest ltim en el qual volem fer ara un pas ms", agrega. "Som conscients de les molsties que les colnies incontrolades de gats poden provocar en el venat i, al mateix temps, hem de ser sensibles i fer tot el que estiga a la nostra m per a garantir la cura d'aquests animals. Amb aquest objectiu, continuem avanant en la idea de crear zones delimitades que permeten un millor control de les colnies, la correcta atenci alimentria i sanitria dels animals i el manteniment de l'espai pblic en les millors condicions d'higiene, esttica i salubritat", conclou la regidora de Sanitat, Silvia Gmez.

La delimitaci de la zona felina estaria acompanyada d'altres mesures com la installaci de contenidors adequats on situar el menjar per als animals o el control d'accs al recinte a travs de carnets especials, de manera que es garantiria el compliment de les normes de control de la colnia en tot moment.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52991&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software