Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La UE avala el lideratge de Vila-real en mediaci escolar amb el projecte europeu Medes-2 per a...
domingo, 04 de agosto de 2019

La UE avala el lideratge de Vila-real en mediaci escolar amb el projecte europeu Medes-2 per a estendre la mediaci a Europa

Vila-real liderar, una vegada ms, li implantaci de la mediaci escolar a Europa. La UE ha aprovat un nou projecte Erasmus +, el Medes-2, que permetr estendre la prctica mediadora de Vila-real a diferents pasos d'Europa mitjanant la difusi dels productes didctics dissenyats en el primer projecte Medes, tamb liderat per la ciutat i concls l'any passat amb una valoraci de 89 sobre 100 per part del Ministeri. 

El projecte Medes-2, amb un finanament europeu de 160.000 euros, amplia el radi d'acci del primer projecte i, als socis de Vila-real i Sacile, suma nous socis en la localitat francesa de la Role i la croata Novigrad-Cittanova. Al costat de l'Ajuntament de Vila-real es mantenen tamb la resta de socis originals: l'institut Miralcamp i l'associaci El Porc Esp i, per part de Sacile, el Comune di Sacile, Istituto Comprensiu i Cooperativa taca. Els nous municipis participen amb els seus respectius ajuntaments, centres docents i entitats socials. 

"s una excellent notcia per a Vila-real, que torna a reconixer el paper pioner en la mediaci escolar de l'institut Miralcamp i el lideratge de la ciutat en un mbit del qual ens sentim especialment orgullosos: la cultura de la pau i la gesti dialogada dels conflictes", valora el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela. L'Ajuntament s, a ms, l'nica entitat local lder dels projectes europeus aprovats, en els quals participen 44 organismes. 

El Medes-2 t com a missi principal difondre els productes culturals creats en el primer projecte europeu de mediaci escolar. "En el projecte Medes vam crear una srie de productes educatius innovadors, destinats a implantar la mediaci escolar en centres docents d'Europa, com una Caixa Multimedes, amb materials multimdia, una guia metodolgica i una marca de qualitat. L'objectiu ara s avanar en la difusi d'aquests materials i en l'extensi del cam de la mediaci escolar que va emprendre l'institut Miralcamp fa ms de 10 anys; cam que ens ha convertit en referents", agrega. Per a aix, el programa Erasmus+ contempla accions com formacions a professorat, intercanvis d'estudiants entre els diferents municipis socis i reunions transnacionals. 

"Haver obtingut aquest segon programa europeu s un nou reconeixement a l'excellent tasca que est desenvolupant la comunitat educativa de Vila-real, tant Miralcamp com els alumnes, professors, pares i mares que s'han format en mediaci escolar a travs del projecte Mediem i El Porc Esp", argumenta Escorihuela. "Emprenem aquest nou projecte amb molta illusi i ganes de continuar millorant, per a exportar el saber fer demostrat per Vila-real en un mbit tan rellevant per a l'educaci en valors, les futures generacions i la resoluci de conflictes a l'aula com s la mediaci escolar", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52995&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software