Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real millora la mobilitat urbana amb la reordenaci de prquing en l'avinguda d'Alemanya i...
lunes, 05 de agosto de 2019

El departament de Mobilitat emprn aquest mes d'agost un srie de treballs per a millorar la seguretat en els desplaaments i els estacionaments de la ciutat. Amb un import global de 14.000 euros aproximadament, els treballs se centren en la reordenaci de l'aparcament en l'avinguda d'Alemanya, l'habilitaci d'un nou prquing al carrer de Jaume Roig i la reubicaci d'una de les parades d'autobs al carrer de Vicente Sanchiz. "Es tracta de xicotetes actuacions, per molt necessries per a continuar avanant en una mobilitat urbana ms segura, sostenible i adequada a les condicions d'una ciutat moderna com s Vila-real", assenyala el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. 

La primera de les actuacions, ja en marxa, s el canvi en el tipus d'estacionament en un tram de l'avinguda d'Alemanya, concretament el comprs entre els carrers Senda Pescadors i d'Onda. En aquest punt, on fins ara els vehicles estacionaven en bateria, envaint vorera i calada, l'estacionament passa a ser en cord. "En aquest tram de via, el tipus d'estacionament estava sense senyalitzar, per els cotxes aparcaven en bateria, en un punt on l'espai era insuficient, amb la qual cosa els extrems dels vehicles envaen tant la vorera com la calada, reduint de fet els dos carrils disponibles a noms un, amb el que aix suposa de minva per a la seguretat viria", detalla Obiol. La reordenaci de l'aparcament, a ms, s'ha realitzat sense eliminar places i incorporant al vial dos espais reservats PMR. 

Un altre dels projectes que s'emprendran aquest estiu dotar al barri de Cervantes d'un nou aparcament per a 52 vehicles al carrer de Jaume Roig, en un solar tancat amb el propietari del qual la Regidoria de Territori ha arribat a un acord d's. El recinte inclour quatre places PMR, aparcament per a motos i per a bicicletes, a ms d'entrades i eixides degudament senyalitzades. Aquests treballs se sumen a altres actuacions realitzades per l'equip de govern en el Pla d'optimitzaci de solars, buscant acords amb els propietaris de parcelles sense s per a l'habilitaci de places de prquing. El nou aparcament en el Termet, obert tots els dies a l'estiu, el carrer de Sant Cristbal o el prking enfront del collegi Jos Soriano, a ms de la recent creaci d'altres 70 places en la plaa de la Panderola, al costat de la futura seu comarcal de Creu Roja, sn algunes de les actuaciones. "L'aparcament de Jaume Roig donar servei a una zona amb alta demanda, on se situen, a ms, importants serveis com la piscina Yurema Requena i el pavell Bancaixa", valora Obiol.

L'ltima de les accions de millora de la mobilitat que s'emprendran aquest estiu s el canvi d'ubicaci de la parada de l'autobs urb del carrer de Vicente Sanchiz, per a donar soluci als problemes de trnsit i de seguretat que ocasionava la ubicaci inicial. En concret, la parada que fins ara est situada enfront del carrer del Cronista Traver -al costat d'un encreuament d'incorporaci de trnsit al vial- es recular uns metres per a situar-se al costat del carrer d'Onda. "s una xicoteta reculada, que no afecta a la lnia ni als usuaris del bus, per que estem segurs que contribuir a millorar la seguretat i el servei", conclou el regidor.

D'altra banda, les obres de la nova rotonda de regulaci de trnsit al carrer Encarnaci avancen a un bon ritme, amb l'objectiu que la nova glorieta est completament finalitzada el cap de setmana del 31 d'agost, en la jornada de Lliga que enfrontar el Villarreal CF amb el Real Madrid. "Estem treballant amb la mxima celeritat perqu els treballs estiguen finalitzats i garantir d'aquesta manera la seguretat en un punt que veu incrementat notablement el trnsit en dies de partit", agrega.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=52999&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software