Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La futura pista d'atletisme i ciclisme avana amb l'avantprojecte de necessitats per a un...
martes, 06 de agosto de 2019

La futura pista d'atletisme i ciclisme avana amb l'avantprojecte de necessitats per a un complex de 40.000 metres quadrats

La futura pista d'atletisme i de ciclisme de Vila-real va prenent forma. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, s'han reunit recentment amb el ciclista olmpic i campi del Mn vila-realenc, Sebastin Mora, i l'equip tcnic d'Erre Arquitectura, en la presentaci de l'avantprojecte de necessitats del futur complex, que donar resposta als clubs i esportistes locals amb un circuit homologable i completament equipat per a la prctica esportiva, l'entrenament i la competici. L'avantprojecte contempla un complex d'uns 40.000 metres quadrats amb un cost previst de quatre milions d'euros. 

"Tal com ens vam comprometre amb els esportistes i clubs locals, continuem avanant en l'objectiu de dotar a Vila-real de la pista d'atletisme i de ciclisme que una ciutat com la nostra, que posa la salut i l'esport com a eix estratgic de desenvolupament, mereix", assenyala Benlloch. "El projecte dissenyat per l'estudi Erre Arquitectura, de la m del nostre campi Sebastin Mora, planteja clarament quines sn les necessitats del complex esportiu que necessita Vila-real, amb tots els avals tcnics i les dotacions requerides. Aquest era el principal objectiu: saber quines necessitats tenim per a, a partir d'ac, treballar per buscar tant el sl com el finanament per a fer-lo possible; cosa que sabem -i els clubs tamb ho saben- que, per la situaci econmica municipal, no ser rpid ni senzill", argumenta l'alcalde. 

L'avantprojecte contempla una pista d'atletisme i una de ciclisme integrades en un mateix complex, garantint en tot moment la compatibilitat de tots dos espais i la seguretat dels usuaris. En els prop de 40.000 metres quadrats que preveu el projecte, uns 27.000 es destinen a zona esportiva, amb una pista d'atletisme de 400 metres de corda i completament homologable, i una pista de ciclisme de 500 metres de corda. "Hem consensuat i treballem perqu aquests recintes puguen ser tamb compatibles per a la prctica d'activitats com la Biciescola, impulsada per Sebastin Mora, i l'esport escolar", puntualitza Benlloch. 

El disseny de l'avantprojecte, que es presentar tamb als clubs i esportistes locals, ha sigut realitzat per l'estudi de Valncia Erre Arquitectura, responsable tamb de projectes com la Alqueria del Basket de Valncia, la Marina d'Empreses impulsada per Juan Roig o del futur complex Valncia Arena. "A partir d'ara, hem de treballar per buscar les frmules que facen possible aquest ambicis projecte. No ser fcil, per som conscients de la importncia de la iniciativa per als nostres clubs i per al projecte de ciutat d'oportunitats que s Vila-real; i estem illusionats per poder portar-ho endavant", valora el primer edil. Els dos principals esculls que es plantegen en aquest moment es refereixen a la localitzaci d'un emplaament adequat amb disponibilitat de sl i el finanament del projecte. "Fa a penes unes setmanes hem hagut d'aprovar un prstec de 3,2 milions d'euros per a fer front a noves resolucions i sentncies que encara s'arrosseguen de la gesti del PP, per la qual en aquests quatre anys ja hem pagat 44 milions d'euros, i, lamentablement, sabem que no seran les ltimes. Aix i tot, no podem permetre que Vila-real deixe d'avanar", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53005&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software